2777
2789
عنوان

خانواده مزخرفمون🪬

114 بازدید | 7 پست

قرار بود موهام و کراتین کنم بعد موهام و رنگ کنم فریم فیس حالا بابام گیر داده میگه فامیل چی میگن و حرف در میارن و نمیشه، بهش میگم اخه پدر من یبار که شده اگه کسی حرف زد بگو دختر خودمه اجازشم با خودمه خودش خواسته منم قبول کردم جواب نمیده چیکار کنم ،میدونم چیزه واحبی نیست ولی موهام خیلی بلنده خیلی خوب میشه 🚶🏻

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یچی بگم

همونطور ک ما نمیتونیم با اعتقادات اونا کنار بیایم

اونا هم نمیتونن مارو درک کنن.فک کن ۵۰ سال دارن با این تفکر زندگی میکنن.خیلی اتفاقا هنر میکنن ک دارن خودشون رو با ما وفق میدن

وفق؟وقف؟ وغف؟وفغ؟

ریزش میاره موهات حیف نکن

موهام هیچیش نمیشه اینجا همه از ریزش مو مینالن ولی رشد موهام چند برابر شده 🦭

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

حالا کاری ندارم که میخوای چیکار کنی و کاریم ندارم بابای شما چه شخصیتی داره ولی واقعا چرا انقد این خانواده ها اینجورین که وای خانواده و آشنا و کوفت چی میگه؟ یعنی واقعا حس نمیکنن با اون سن و تجربه خودشون میتونن قدرت تصمیم و انجام کار داشت باشن؟ حتما بایدددددد خانوادشون تایید کنن ای خدااااا