2777
2789

پسرم که ۷ سالشه گاهی با پسر همسایه که هم سنن جلوی در واحدمون که موکت داره بازی می کرد منم همش حواسم بهشون بود،امروز دیدم صداشون نمیاد یهویی رفتم دیدم پسر همسایه گوشی آورده توش چیزی رو نگاه می کردن که تا من در باز کردم قایم کردن.

گوشی رو از دستش گرفتم دیدم فیلم سو*پر به پسرم نشون میده حالم بد شد پسرمو زدم انداختم خونه خودشم رفت پارکینگ دنبالش رفتم دیدم مامان آشغالشم پارکینگ جلو مامانش یه چک خوابوندم در گوشش با مامانم بحثم صد گفتم آشغال این فیلما چیه تو گوشیت دادی دست پسرت به بچم نشون میده

بچه من خیلی ساده و آروم ما کلا خیلی رعایت می کنیم اما این همسایه اصلا موجه نیست قبلا دخترش مرد می آورد وپدر ندارن و مادرشون یه مدت شوهر کرده بود بعد رفت کمپ و اومد ،تازه افغانیم هستن اما خودشون رو نمی کنن چون خوشگلن.

دیگه کلی دعوامون شد به هم هجوم بردیم وزنگ زدم شوهرم اومد درشو کوبیدیم بحث و دعوا و...

شما جای من بودید چیکار می کردید؟،دارم دق می کنم

تازه یمدت با دخترش دعوام شده بود به من محل نمی‌داد شوهرمو دیدنی کرم می ریخت همش می گفت فشارم افتاده ماشینو میاری پارکینگ و ..

اینم به روش زدم گفتم به شوهرم نخ می دادی

بدم میادازادمایی که بیفکرعمل میکنن وجومیگیرتشون شماکه میگی اینقدرتانواده بده بچه اتونبایدبزاری بره بیرون چخبرته دعواراه اندختی فقط شمابچه داری اون بچه گناهی نداره تواون خانواده است هیچکس خانواده شوانتخاب نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه با اونا دعوا کردی خب بخثش جداست 

ولی اینکه پسر خودت‌ و‌زدی بابت اشتباه کس دیگه 

بی منطق و بد بود 

باهاش صحبت کن

ببین چی دیده 

چی فهمیده 

بگو‌این یه نوع شوخی خارجی هست 

چ میدونم یه چیزایی بباف 

الان ذهن پسرت به شدت بهم ریخته 

کلی علامت سوال داره

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

کاش اگه میدونستی و دیده بودی انقدر مورد دارن از اول نمیذاشتی پسرت باهاشون ارتباط داشته باشه

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

اینکه با اونا دعوا کردی خب بخثش جداست ولی اینکه پسر خودت‌ و‌زدی بابت اشتباه کس دیگه بی منطق و بد بود ...

حتی حق نداشته بچه مردم رو هم بزنه!  بنظرم کل کینه هایی که از اون خانم و دخترش داشته رو سر بچه طفلی خالی کرده..

حتی حق نداشته بچه مردم رو هم بزنه! بنظرم کل کینه هایی که از اون خانم و دخترش داشته رو سر بچه طفلی خ ...

کلا در اون مورد که با اون خانواده چ کرده یه بحث جداکانه ست

این فبلم توی گوشی مادر بوده 

مادر با علم به این باز گوشی رو‌داده دست بچه

بچه همسایه  بار اولش نبوده 

میدونسته فیلم بدیه و قائم کرده

اینا همش هست

ولی  فعلا مورد بحث نیس 

درمورد آسیب به کودک این خانم من نظرمو گفتم 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه