2821
2789

داشتم موبایل پدر همسرم رو درست میکردم براشون رفتم داخل یکی‌از پیام رسان ها یهویی چشمم افتاد به اسم خواهرهای همسرم نمیدونم یهویی چرا کنجکاو شدم ببینم پیامهاشون با پدرشون چی هست چون اسمهاشون هم پشت سر هم بود دیدم پدر همسرم برای هردو پیام زده بود دختر نازنین پدر تمام درد ها و خستگی هایت به تن خسته پدرت، امیدوارم همیشه در زندگی شما رو خوشحال و شاد و خنده به لب ببینم🥲خیییلی دلم پر کشید برای داشتن چنین پدری با اینکه خواهر ها همسرم یکی 39 ساله و یکی 37 ساله هستن و پدر همسرم یجورایی جای پدربزرگ من حساب میشن اما همیشه از لحاظ روحی و عاطفی و مالی پشتیبان بچهاشونن مخصوصا دخترها، من هم فقط خاطرات تلخ و دعوا و اعصاب خوردی و ناراحتی از پدرم به یاد دارم، همیشه تو حسرت این جمله ک میگن دختر ها بابایی هستن موندم😢توروخدا اگه بچه میارین پدر و مادری براش باشین که همیشه نور دل و امید بچهاتون باشید از اون پدر مادرهایی باشین که بچها همیشه خاطرات خوب ازشون دارن. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

الهی بگردم منم دقیقا هیچوقت درک نکردم که میگن دختر ها بابایین

مامانم همش میگه بچگیات به بابات میگفتی بابا دنیام اینجوری صداش میکردی اما الان حتی دوست ندارم باهاش صحبت کنم وقتی میگن دختر ها اولین عشقشون باباشه اصلا درک نمیکنم ولی خب خداروشکر مامانم جای همرو برام پر کرده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداحفظشون کنه

چنین ادمی با چنین روحیه ای قطعا پدرشوهر خوبی هم هست

منم مثل شما عزیزم پدر نداشتم که بدونم صحبت با یک مرد که از ته دلش دوستت داده چجوریه

انشالله خدا جبران میکنه برامون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من ازدواج کردم رفتم خونه پدریم بعدازسرکارتنهابودم،بابام روبه تی وی بود ولی بیدار

اصلا حتی سرشم کج نکردمنوببینه

به مادرم گفتم باباخوابه؟ گفت نه

رفتم جلودست دادم بوسش کردم😪

ی بارم باداداش کوچکم تومجردی حرفم شد رفتم بوسش کنم بابام گفت پسرم داره میگه گوه خوردم گوه خوردم

منم بچه ای نبودم بخام فحش بدم یاجواب بدم فقط تودلم گریه کردم

الهی بگردم منم دقیقا هیچوقت درک نکردم که میگن دختر ها بابایینمامانم همش میگه بچگیات به بابات میگفتی ...

خداروشکر که مادر مهربونی داری عزیزم

چه خوب اما اونم می‌تونه مثل پدر باشه برات

درسته اما پدری که از گوشت و خون خودم باشه اگه بهم محبت کنه قطعا بیشتر به دلم می‌چسبه و اعتماد به نفس بیشتری بهم میده اون محبته

خداحفظشون کنهچنین ادمی با چنین روحیه ای قطعا پدرشوهر خوبی هم هستمنم مثل شما عزیزم پدر نداشتم که بدون ...

ممنون عزيزم، قطعا اگه پدر خودم که با هم از یک گوشت و خون هستیم بهم توجه و محبت کنه و بهم عشق بده من اعتماد به نفس بیشتری پیدا میکنم، بیشتر خوشحالم و حالم خوبه

پدر من یک زندان بان مستبد بود 

ازش متنفرم 

بابت زجری که من امروز میشکم  هر روز از خدا میخوام هر چقدر که اون مقصره هم اندازه من نه بیشتر و نه کمتر زجر بکشه

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم