2777
2789
عنوان

غریبه شدن با همسر

229 بازدید | 28 پست

لعنت به طلاق....کاش شرایط طوری پیش نمی‌رفت که مجبور بشم از شوهرم طلاق بگیرم....امروز توی راهرو دادگاه انگار دوتا غریبه بودیم....خاطرات خوبی باهم داشتیم مطمئنم هردو تا آخر عمر نمیتونیم فراموش کنیم.

ما امروز دوتا آدم بودیم که جزئیات همو میدونستیم...باهم گفته بودیم،خندیده بودیم،گریه کرده بودیم،شوخی کرده بودیم،بازی کرده بودیم ولی غریبه بودیم باهم

کاش کاش کاش شوهرم زودتر به خودش میومد که این رفتاری ک داره میکنه اشتباهه....من حتی با ناتوانی جنسی واینکه ۹۰درصد ممکن بود بچه دار نشم کوتاه اومده بودم ولی اون از دوست داشتنم سواستفاده میکرد....

خستم، خیلی خسته

من اینو ندونستم بهترین کار کردی جدا شدی 

خود تاوانی جنسی یک فاجعه ست 

ایشان روز اول باید بهت میگفت مشکل داره

آدم پس بخاطر چی ازدواج میکنه 

خدا ازش نگذره ، 

من بودم ذره ای بهش فکر نمیکردم حتی 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

من اینو ندونستم بهترین کار کردی جدا شدی خود تاوانی جنسی یک فاجعه ست ایشان روز اول باید بهت میگفت مشک ...

میدونی چیه. شوهرم وقتی قهر نمیکرد خیییییلی خوب بود. روز اول گفت دیابت دارم. ممکنه در آینده پام قطع بشه و فلان بشم و این حرفا... بعد وقتی به مشکل برخوردیم گفتم چرا نگفتی مشکل جنسی داری؟ گفت من گفتم دیابت دارم تو دیگه باید میفهمیدی! در صورتی که دوران آشنایی پدرم گفت بهش اونایی ک دیابت دارن ممکنه در آینده ازنظر جنسی مشکل پیدا کنن ولی شوهرم گفت نه من نمیام دختر مردمو بدبخت کنم. دوشب بعد عقدم فهمیدم آقا مشکل داره

خستم، خیلی خسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چیه. شوهرم وقتی قهر نمیکرد خیییییلی خوب بود. روز اول گفت دیابت دارم. ممکنه در آینده پام قطع ب ...

کاملا شکر خورده ایشان همون مجردی ناتوانی جنسی داشته دروغ گفته نگفته بهت ، این اومده ماست مالی کنه 

میدونی این مشکل چقدر بده چقدر روان آدمو بهم می ریزه ، زن رو منحرف میکنه و.‌‌‌....

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

[QUOTE=383083581]کاملا شکر خورده ایشان همون مجردی ناتوانی جنسی داشته دروغ گفته نگفته بهت ، این اومده ماست مالی کنه&nb ...[/QUOTEآیندمو نابود کرد. فقط الکی دخترگیمو با قرص و زهرمار برداشت

خستم، خیلی خسته
کاملا شکر خورده ایشان همون مجردی ناتوانی جنسی داشته دروغ گفته نگفته بهت ، این اومده ماست مالی کنه می ...

خودم خر بودم که دلم سوخت و دوران عقد جدا نشدم

خستم، خیلی خسته
[QUOTE=383083581]کاملا شکر خورده ایشان همون مجردی ناتوانی جنسی داشته دروغ گفته نگفته بهت ، این اومده ...

توی عقد اگر من جات بودم جدا میشدم چرا آخه نشدی

هیچکس زن اینجور آدمی نمیشه . این یک دلیل محکمه پسنده برای دادگاه 

توی قاموس پرونده های وکلا بهش میگن فریب در ازدواج

خودم خر بودم که دلم سوخت و دوران عقد جدا نشدم

این آخه دل سوختن نداشته،  موضوع به این مهمی ، خیلی مقصری ... 

نگاه به مهربونیاش کردم و خر شدم

خخخ اون بازی شو خوب بلد بوده ، خواسته با مهربونی و زیر دستت رو پُر نگه داشتن تو رو نگه داره 

من اتفاقا هرکس خواستگارم بوده این موضوع رو واقعا پرسیدم که سرم کلاه نره 

بعد شرمنده من سانت هم برام مهمه زیر ۱۸ سانت جالب نیست من خودم شوهر داشتم عالی بود متاسفانه سر اختلاف اخلاقی زندگی مون خراب شد

خیلی بی تجربه بودم‌ . یا سرکار بودم یا دانشگاه. هیچ شناختی از این مسائل نداشتم

مرد با اون سیستمش اسمش مرد هست و الا دیگه مرد نیست 

اون موضوع اصل زندگیه

خخخ اون بازی شو خوب بلد بوده ، خواسته با مهربونی و زیر دستت رو پُر نگه داشتن تو رو نگه داره من اتفاق ...

خدا بزرگه. عجیبه یعنی توی ۱۲سال یه خواستگار مناسب نیومده سراغت؟

خستم، خیلی خسته
خدا بزرگه. عجیبه یعنی توی ۱۲سال یه خواستگار مناسب نیومده سراغت؟

بوده دلم نگرفته ، من اگر حس نداشته باشم به مقابل زندگی برام بی معنا میشه