2777
2789
عنوان

خوشگل کردم😃😃😃😄

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 30 پست
مبارک باشه فدا درد داشت بعد کل صورتو تزریق کردی هزینه اش رو هم میگی عزیزم

دردش کم بود و قابل تحمل از تتو و میکرو ابرو دردش کمتره..

حدود ۱۲ تومن

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من فکر میکردم خیلی درد داره تا چند ماه ماندگاری داره

گفت برای هرکسی متفاوته از ۶ ماه تا یک سال ...تازه بیست درصدش دائمی و از بین نمیره

گفت برای هرکسی متفاوته از ۶ ماه تا یک سال ...تازه بیست درصدش دائمی و از بین نمیره

مرسی،عزیزم که جواب دادی کار خوبی کردی به نظرم که ژل تزریق کردی مطمعنم که بهت میاد مبارکت باشه

[QUOTE=348114077]آخه اونی که باهاش به من خیانت کرد صورتش پراز ژل بود در حد کاملا پر ...قشنگ مشخص بود ...

به سختی ...الانم گاهی ازش سرد میشم فقط با محبت هاش آروم میشم و دلگرم میشم..به خاطر بچه هام مجبور بودم بهش فرصت بدم و به خودم بگم آدمیزاده دیگه 

به سختی ...الانم گاهی ازش سرد میشم فقط با محبت هاش آروم میشم و دلگرم میشم..به خاطر بچه هام مجبور بود ...

الهی دیگ تکرار نشه واست و خوشبختیت شی حسابیم ب خودت برس و ب خودت ارزش بده نظرشم نپرس اصلا و کلیم جلو ایینه از خودت تعریف کن