2777
2789
عنوان

قرص سیبل و لک صورت

295 بازدید | 2 پست

سلام خانوما

کسی به خاطر خوردن قرص سیبل لک صورت اورده؟ خیلی نگرانم  قبلا سیپروترون کامپاند خوردم لک آوردم حالا دکتر گفت این خوبه. برای ریزش موی شدید داده بود. تو را خدا اگه کسی این قرصو خورده و عوارضی تجربه کرده بگه

می‌دونی من چقدر دکتر رفتم و پول خرج کرم سوختگی لیزرم بره حتی پزشکی که خودش باعث سوختگی و لک شده بود کلی دارو داد ولی نرفت تا از یه خانم بسیار صادق کرم گرفتم و کامل برطرف شد حتی پزشکی که پیشش تحت نظر بودم الان خودش مشتری همونه

یقران رو بینیمم یه لک بزرگ بود با این کرم رفت و دیگه برنگشت الان دو سال گذشته برنگشته پوستمم همون موقع چقدر جوانسازی شد سفید شد چروک‌های سطحیم کامل رفت مهمتر از همه اینه که کرماش با این کرم‌های دست ساز فرق داره من بردم آزمایشگاه هیدروکینون و کورتون اصلا نداره که عوارض دار باشه کلی همکار پزشک هم دارن چون من حضوری برای درمان رفتم و دیدم ولی برای خواهرم ارسال کرد شیراز و اونا هم راضی بودن منم ضمن تشکر شمارش می‌ذارم اگه مشکل منو داشتید با کمترین هزینه حل بشه  که مردم وقتی با بدبختی پول درمیان بدونن کجا خرج کنن

09026744639

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.