2777
2789
عنوان

پیشرفت برای یک دانشجوی معلمی

9763 بازدید | 31 پست

سلام خانومای عزیز...من تربیت معلم آموزش ابتدایی شهر خودم قبول شدم.کسی اطلاع داره که بعدا میشه ادامه تحصیل داد؟توی دانشگاه هایی غیر دانشگاه فرهنگیان؟مثلا ارشد و دکتری روانشناسی بخونه بعدش احازه مطب داره؟!یا چطوری میشه تغییر مقطع به دبیرستان داد؟

بعد به نظرتون اگه تو کارنامه سبزم رشته هایی مثل رادیولوژی و پرستاری یا مثلا تغذیه دانشگاه های خوبو بیارم ارزششو داره قید تربیت معلم شهر کوچیک خودمو بزنم؟!

ببخشید طولانی شد ممنون میشم اطلاعات و  تجربیاتتونو بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم تربیت معلمی بودم اگه به شرط استخدامه شرایط خوبیه و دوسالم بیشتر نیست زود میگذره تموم میشه

بعدش میتونی هرجایی خواستی ادامه تحصیل بدی چه ادامه تحصیل چه از ابتدا کنکور و خوندن مجدد

هر رشته ای تخصص بگیری میتونی کارم بکنی ربطی نداره چون معلمی نتونی فقط باید با تایم کلاست تداخل نکنه

اگه رشته ات لیسانسه دردسره برای تغیبر مقطع اگه کاردانیه کارشناسی یه چیزی جز ابتدایی بخون راحتتر میتونی تغییر مقطع بدی

البته داریم با ابتدایی تو مقطع بالاترم هستن بسته به اینه یکمش که آشنا ایناداشته باشی و نیاز به معلم باشه قبول کنن با همین رشته

در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
Na behtarin chiz bara yek khanom moaleme azizam,oon Zaman age inom yeki be man migoft vaghean doost ...

کاملا حرف شما متین ولی مدرک دانشگاه فرهنگیان هیچ جا حتی تو کشور خودمون هم معتبر نیست.من قصد اینکه از ایران برمو ندارم حتی بهش فکر نمیکنم ولی آینده معلوم نیس چی پیش بیاد یه چیزی بخونم که لااقل اعتبار داشته باشه..

حتما میتونی ارشد و دکتری روانشناسی شرکت کنی و اجازه مطب رو هم داری میتونی تو کلینیکهای اموزش پرورش کار کنید ،اصلا اشتباه نکن تدریس بهترین کار برای خانومهدمن میتونستم تربیت معلم برم بی عقلی کردم رفتم پرستاری و چون کار و شیفتها و محیط کاریش رو نتونستم تحمل کنم بعد تحصیل گذاشتم کنار،مس برو تربیت معلم و با علاقه بخون راه پیشرفت بازه،سنوات تحصیلیت جزءسوابق کاریت هست،من کسی رو سراغ دارم معلم  بود و درکنارش فیزیوتراپی خونده بود و مطب فیزیوتراپی داشت،معلمی میشناسم که داروساز شده بود و پزشکی که بعد معلمی و استخدام و کار تو اموزش پرورش رفته بود دنبال پزشکی پس عزیزم بچسب به تربیت معلم

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
کاملا حرف شما متین ولی مدرک دانشگاه فرهنگیان هیچ جا حتی تو کشور خودمون هم معتبر نیست.من قصد اینکه از ...

درسته قبول ندارن ولی برای اینکه شما حتی یه درصدم بخوای بری تجربه کاریت خیلی بهت کمک میکنه 

کاملا حرف شما متین ولی مدرک دانشگاه فرهنگیان هیچ جا حتی تو کشور خودمون هم معتبر نیست.من قصد اینکه از ...

کی گفته تربیت معلم مدرکش معتبر نیست؟!!

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
عزیزم منم تربیت معلمی بودم اگه به شرط استخدامه شرایط خوبیه و دوسالم بیشتر نیست زود میگذره تموم میشه ...

هر رشته ای میشه واسه تغییر مقطع؟!من دوره کارشناسی قبول شدم

آره منم همینو شنیدم حتی اگه قبول بشی هم باید واحدای جدا پاس کنی.البته من فقط از یه نفر شنیدم

نه واحد جدا نداره مگه رشته ات غیر مرتبط باشه اونوقت باید واحد بگذرونی وگرنه زیرنمرات میبری تطبیق میزنن برات

اگه استخدام آ.پ باشه فقط آ.پ قبول داره

من زنعموها و همسرم همگی تربیت معلم درس خوندن و لیسانسشون رو دانشکاههای مختلف گرفتن ،از نظر تحصیلی دانشکاههای دیگه این مدرک رو قبول دارن اگه برای استخدام میگید که خب وقتی استخدام تربیت معلم هستن چرا جای دیگه دنبال کار باشن

هر رشته ای میشه واسه تغییر مقطع؟!من دوره کارشناسی قبول شدم

میشه هر رشته علوم انسانی فکرمیکنم بخونی ولی شما بیایی روانشناسی بخوای بخونی فوق با کارشناسی ابتدایی کلی پیش نیاز میخوری به نظرم بد نیست یا به فکررشته های مرتبط تر با ابتدایی باشی یا اینکه به فکر باشی بعد اینکه تموم کردی لیسانس مجدد بگیری روانشناسی

چندتا از همکاری منم با لیسانس بالینی و راهنمایی مشاوره تو مراکز مشاوره کار میکنن

یکی دوتاشون د رکنار مدرسه استاد دانشگاهن

میتونی حتی ادامه بدی برای استادی تو همون تربیت معلمی که الان میخونی

راه برای پیشرفت زیاده ولی خب اینو بخونی و استخدام بشی خیالت از بابت کار راحته میتونی بخونی هرچیزی که خواستی