2777
2789

من خودم پارسال قبول شدم بدون هیچ سهمیه ای وبدون هیچ آشنایی ،دخترعموم هم همینطور ،همکارام هم که باهام قبول شده بودن همه بدون آشنا و...ولی درحد مرگ درس خوندم طوریکه خواب شب اصلا نداشتم فقط صبح وبعدازظهر یه چرت کوتاه میزدم ولی ارزششو داشت خداروشکر والبته اینم بگم که بارسومی بود که آزمون میدادم

من خودم پارسال قبول شدم بدون هیچ سهمیه ای وبدون هیچ آشنایی ،دخترعموم هم همینطور ،همکارام هم که باهام ...

الهی شکر😍 من بار اولمه تازه ی ماهه فارغ‌التحصیل شدم ولی همه میگن اینا همش پارتی و از پیش تعیین شده الکی نخون و...🥲 انگیزه ندارم 

شما دبیری شرکت کردی یا اموزگاری؟؟

اصل جزوه رو میخوندین؟؟؟

میشه برام توضیح بدین چجوری میخوندین من کلا سردرگمم!! همه‌ی منابع رو خوندین؟ از رو‌منبع اصلی؟ و اینکه چجوری حفظشون کردین خیلی سختن😭 چند ماه خوندین و....

🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی شکر😍 من بار اولمه تازه ی ماهه فارغ‌التحصیل شدم ولی همه میگن اینا همش پارتی و از پیش تعیین شده ...

نه توآزمون کتبی نمیشه پارتی بازی کرد فقط تومصاحبه میشه ،من آموزگاری شرکت کردم واقعا باید صدخودت رو بزاری ،من هم منابع اصلی رو خوندم ،هم تستهای تلگرام ،هم کتاب جامع استخدامی خریدم ،خلاصه جزوه نخونده نزاشتم

نه توآزمون کتبی نمیشه پارتی بازی کرد فقط تومصاحبه میشه ،من آموزگاری شرکت کردم واقعا باید صدخودت رو ب ...

میشه بگین چجوری میخوندین؟؟

مثلا یک مبحث عمومی‌ها یک مبحث اختصاصی و... یا چی؟

چند ماه و روزی چند ساعت خوندین؟؟

مثلا الان کتاب سنجش و اندازه گیری تدریس ۴۰۰ صفحس چطور خوندین و حفظ کردید؟🥲 

اصلا حفظ کردین یا فقط روخونی کردین؟

ببخشید خیلی سوال میپرسم ولی من خیلی دلم میخواد قبول شم اما برای شروع سردرگمم💔

🙃

سلام عزیزم منم امسال قبول شدم...مهر باید برم سرکلاس اگ خدا بخواد..خیلی ها که قبول نشدن از همین الان شروع کردن به خوندن..منم سهمیه نداشتم و شرایط طوری هست سخت بشه پارتی بازی کرد...توی ایتا و تلگرم کلی گروه هست که با برنامه‌ریزی میخونن...من خودم دو ماه شب و روز خوندم هیچ پکی هم نخریدم انشالله بخونی قبول میشی.

سلام عزیزم منم امسال قبول شدم...مهر باید برم سرکلاس اگ خدا بخواد..خیلی ها که قبول نشدن از همین الان ...

الهی شکر مبارکه🥹😍 

اموزگاری یا دبیری؟؟؟

منم دارم میخونم🥲 ولی بدون برنامه‌ریزی

میشه بگین چجوری میخوندین نحوه خوندنتون و...🥲

🙃
الهی شکر مبارکه🥹😍 اموزگاری یا دبیری؟؟؟منم دارم میخونم🥲 ولی بدون برنامه‌ریزیمیشه بگین چجوری میخوند ...

آموزگاری عزیزم...من بعد این که دفترچه اومد شروع کردم به خوندن ولی شبانه روز خوندم...من عمومیا رو چون فقط ۴۰روز وقت داشتم بیشتر خلاصه خوندم تخصصی هارو از منابع که تو کانال ها هست...یه درسم فرصت نکردم بخونم....منم چون وقت کم داشتم بدون برنامه و فشرده خوندم...میخوندم تست میزدم...ولی شما از الان انشالله با برنامه شروع کنید صد در صد قبولید