2777
2789
عنوان

با شوهر نفهم چیکار کنم

2065 بازدید | 9 پست

دیشب ساعت ۳ بوی بدی از کولرمون اومد که فهمیدیم کولرمون سوخته، پا شدیم خاموشش کردیم. 

صبح شوهرم تماس گرفته با صاحبخونه گفته دیروز خونه نبودید کولرتون روشن بود، شوهرمم حرفشو قبول کرده گفته آره، خانومم خاموش نکرده خونه خنک بمونه، بعد زنگ زده به من دعوا میکنه من میگم نه حرفشو ادامه میده، دیگه گریم انداخت زنگ زدم خانوم صاحبخونه گفتم بخدا من دیروز ۹ صبح از خونه رفتم ساعت ۱۲ شب اومدیم خونه، حتی اینقدر خونه گرم بود شوهرم خودش کولر روشن کرد گذاشت روی زیاد، با گریه باهاش حرف میزدم دیگه از بس کسی‌حرفمو قبول نداشت زنگ زدم به اون، خیلی دلداریم داد ولی بازم ناراحتم از شوهرم. البته شوهرمم یادش اومذ که کولر خودش روشن کرده پشیمون شدا ولی دلم گریه میخاد، هیچ جا پشتم نیست این مرد. 

😐😐خراب شده که خراب شده   پس این همه تعمیرکار برا چی هستن

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اصلا روشن گذاشتی مگه باید بسوزه ،مام از صبح روشنه تا شب خونه بودن و نبودن چه تاثیری داره ،شاید ...

چرا زدم، شوهرم گذاشته بود روی زیاد فکر‌ کنم واسه همین اینجوری شد. همه جای خونه دود برداشته بود😞

شایدم آب بهش نرسیده. اخه ما کلیدپشت بوم نداریم، صاحبخونه اونجا بهارخواب داره ما نمیریم سر بزنیم به کولرا. 

من نمیدونم صاحبخونه از کجاش درآورده گفته کولرتون روشن بوده من میدونم. 

خدایی شوهرت ۷۰میلیون میگیره ؟یکم به ماهم کمک کن شوهرمن ماهی ۸تومن میگیره راضیم بعدتو ناشکری میکنی خد ...

ایشون هم از شوهره ناراضی هم خانواده شوهر.

والا منم پدرشوهرم پولدار اما همون سرویس طلا رم نگرفت مردک یک ریال کمکمون نکرد. ایشون چه توقعی داشته؟ اونا هم خرج عقد دادن هم سرویس طلا 

اسی مگه یه اپارتمان خودتون ندارید؟چرا نمیرید بشینید توی اون منتِ صاحبخونه نکشید؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

دوتا داره جای یکی 😂

چقد همه دروغگوعن‌حالم‌به هم‌خورد ازشون چی بهشون میرسه ازین دروغا 🤦‍♀️

هر تاپیکش یه نوایی زده😂😂

توی یه تاپیک استاد دانشگاهه شوهرشم ماهی ۷۰ درامد،دوتا خونه و زمینم دارن.یه جا میگه شوهرم پول بهم نمیده خودمم درامد ندارم.....

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.