2821
2789
عنوان

حق با منه یا همسرم

608 بازدید | 27 پست

شوهرم مغازه فنی داره زنه زنگ میزنم به شوهرم که بره کولرشونو درست کنه شوهرم می‌ره بعد کارش زنده تعارف می‌کنه که بیا تو شربت بخور اینم می‌ره تو و زنده تنها بوده حالا به شوهرم میگم چرا زنه تنها بود رفتی تو خونه اصلا چرا شربتو نیاورد بالا پشت بوم چرا پشت در نداد هیچی نمیگه از قضا زنه سه ماه با برادرشوهرم صیغه بودن خیلی سال پیش و تو نامزدی جدا میشن

خب من باب اشنایی حتما گفته بیا تو واینکه اگه ریگی به کفشش بود که نمیومد به تو بگه تهمت زدن گناهه گلی بد به دلت راه نده بهش بگو که ممکنه همسایه هافکر بد کنن درمورد اون خانم وگرنه من میدونم تو منظور نداشتی  بد برخورد نکن که اگه مشکلی پیش اومد براش تو مورداب مشابه ازت پنهون کنه 

منتظر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من باب اشنایی حتما گفته بیا تو واینکه اگه ریگی به کفشش بود که نمیومد به تو بگه تهمت زدن گناهه گلی ...

ببین خودش بهم نگفت که خونه مادرشوهرش بودیم یهو مادرشوهرش خبر داشت پرسید خونه فلانی رفتی اونوخ من فهمیدم

ببین من خانم نیستم  ولی بارها این مورد رو که گفتی دیدم . خیلی افراد فنی بعد از اینکه کارشون تموم میشه توسط صاحب خونه یا همون صاحب کار دعوت میشن به میوه و چای...

لزوما این کار اشکالی نداره ضمنا شوهرت اگر مشکلی داشت که نمی‌اومد برات تعریف کنه . ضمنا اگر بخواد کاری کنه با توجه به نوع شغلش که ساعت مشخصی نداره میکرد و نمیفهمیدی پس از نظر من زندگیتو تلخ نکن 

اگه ریگی به کفشش بود،خودش براتون تعریف نمی‌کرد.این مورد چیزی نگین ولی یه مدت بیشتر حواستون بهش باشه، ...

خودش نگفت که بهم مادرشوهرش یهو ازش پرسید منم اونجا فهمیدم

پوشش زنه چجوری بوده؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
زنده😂😂😂حق که با شماست من همیشه میگم اینجور زنا که شغلشون اینه کلا کرم بریزن مرد متاهل چرا باید بر ...

منم از شوهرم ناراحتم که چرا رفته زن جونم هست حالا سن و سال دار بود باز یه چیز

زنده😂😂😂حق که با شماست من همیشه میگم اینجور زنا که شغلشون اینه کلا کرم بریزن مرد متاهل چرا باید بر ...

منم از شوهرم ناراحتم که چرا رفته زن جونم هست حالا سن و سال دار بود باز یه چیز

مادرشوهرتم کرم داره ها.

مادرشوهر منم همش نقشه میکشید شوهر منو با جاری هرزم بفرسته بیرون. بعد به من می‌گفت شوهرت وظیفه داره هوای زن داداششو داشته باشه

به دلت بد نیار. طوری نیست. اگر تکرار شد حساس شو

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
ببین من خانم نیستم ولی بارها این مورد رو که گفتی دیدم . خیلی افراد فنی بعد از اینکه کارشون تموم میش ...

می‌دونم اول اینکه خودش بهم نگفت مادرشوهرش پرسید اونم مجبور شد بگه بعدش چرا وقتی زنده شوهرش نیست تعارف کرده بیاد داخل خب پشت در میداد یا همون بالا پشت بوم میبرد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز