2777
2789
عنوان

بعد از ده سال زندگی تو گوشی شوهرم یه چیزی دیدم که

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 42 پست
واسه من یه سال بعد ازدواج شروع کرد ، ولی بهم گفت دوستم فرستاده من احمق باور کردم اخه عاشقش بودم

خاک برسرت من که اعتماد داشتم من هیچی کم نذاشتم برایش می‌خوام زنگ بزنم به خواهرش بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک برسرت من که اعتماد داشتم من هیچی کم نذاشتم برایش می‌خوام زنگ بزنم به خواهرش بگم

هعیییی ، من عاشقش بودم با تمام وجود ، بخاطرش قید خانوادمو زدم، بنظر من به خودش بگو میخوام ب خانوادت بگم ، واگه گفت نگو و ببخشید و اینا یه سری شرایط براش بذار 

ببین اگه اولین باره برو خونه مامانت پیش خونوادت مطرح کن که بفهمه برای تو مهمه این‌چیزها و ساده ازش نمیگذری چون اگه از این مسئله راحت بگذری باید بشینی مراحل بعدی خیانت رو ببینی خودت مجوز بهش دادی که خیانت کنه پس ساده از همچین مسئله ای نگذر و برو خونه مامانت

وای نگو. تهدید کن. الان وقتشه امتیاز بگیری. 

بگو مثلا به خانوادم میگم به خانوادت میگم طلاق میگیرم و اینا. 

خوب که ترسوندیش و دید قضیه جدیه، بگو واسه اینکه نگم به کسی بیا مثلا بهم حق طلاق بده که اگه دفعه بعد تکرار شد جدا شم ازت. 

منم حق طلاق دارم ولی ترسوعم، خودشم میدونه ....

دوسال پیش بهش گفتم تو سیگار میکشی چند بار از بوش فهمیده بودم گفتم اگه میکشی بگو گفت نه من ۳۵سالمه بخوام از این کارا بکنم بهت میگم بعد از چند وقت فهمیدم بله سیگاریه و من طی این چند سال زندگی متوجه نشده بودم

آخه نمی‌خوام خانوادم بفهمن

ببین اشتباه منو نکن من هم چیزی مشابه تو دیدم از ترس آبرو نگفتم به خانوادم مادرم بعد ۱۴ سال ببین چی بهم گفت گفت مقصر منم اگه بار آکل که چیزی ازش دیده بودم اومده بودم به خانوادم گفته بودم باعث نمیشد که کارهای بعدی رو تکرار کنه من نشستم از ترس آب و شوهرم هار تر شد تو دیگه اشتباه منو نکن پاشو برو تا بفهمه خط قرمز داری بفهمه پای همه چی واستادی بفهمه باید جواب پس بده خانواده داری اگه بگذری ازش اون بدتر می کنه باهات ببین کی گفتم

وای نگو. تهدید کن. الان وقتشه امتیاز بگیری. بگو مثلا به خانوادم میگم به خانوادت میگم طلاق میگیرم و ا ...

باید خیلی محکم بایسته و از حق خودش دفاع کنه وگرنه شوهرش بدتر میکنه و چت هاشو بایه خانم میبینه 

ببین اشتباه منو نکن من هم چیزی مشابه تو دیدم از ترس آبرو نگفتم به خانوادم مادرم بعد ۱۴ سال ببین چی ب ...

ببین من خانوادم پشتمن همه جوره ولی خودشون مشکل دارن اگه برم داغون میشن بچم داغون میشه آخه من که هیچی برایش کم نذاشتم چرا این کارو کرد