تو دایرکت اینستاگرام به یه پیج رل یابی پیام داده بود مشخصات تشو فرستاده بود بیدارش کردم بهش گفتم این چیه انکار کرد من نفرستادم کارم شده گریه ..خواهرانه کمک کنید چی کار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خاک برسرت من که اعتماد داشتم من هیچی کم نذاشتم برایش میخوام زنگ بزنم به خواهرش بگم
هعیییی ، من عاشقش بودم با تمام وجود ، بخاطرش قید خانوادمو زدم، بنظر من به خودش بگو میخوام ب خانوادت بگم ، واگه گفت نگو و ببخشید و اینا یه سری شرایط براش بذار
ببین اگه اولین باره برو خونه مامانت پیش خونوادت مطرح کن که بفهمه برای تو مهمه اینچیزها و ساده ازش نمیگذری چون اگه از این مسئله راحت بگذری باید بشینی مراحل بعدی خیانت رو ببینی خودت مجوز بهش دادی که خیانت کنه پس ساده از همچین مسئله ای نگذر و برو خونه مامانت
دوسال پیش بهش گفتم تو سیگار میکشی چند بار از بوش فهمیده بودم گفتم اگه میکشی بگو گفت نه من ۳۵سالمه بخوام از این کارا بکنم بهت میگم بعد از چند وقت فهمیدم بله سیگاریه و من طی این چند سال زندگی متوجه نشده بودم
ببین اشتباه منو نکن من هم چیزی مشابه تو دیدم از ترس آبرو نگفتم به خانوادم مادرم بعد ۱۴ سال ببین چی بهم گفت گفت مقصر منم اگه بار آکل که چیزی ازش دیده بودم اومده بودم به خانوادم گفته بودم باعث نمیشد که کارهای بعدی رو تکرار کنه من نشستم از ترس آب و شوهرم هار تر شد تو دیگه اشتباه منو نکن پاشو برو تا بفهمه خط قرمز داری بفهمه پای همه چی واستادی بفهمه باید جواب پس بده خانواده داری اگه بگذری ازش اون بدتر می کنه باهات ببین کی گفتم