2777
2789
عنوان

چقدر من ساده بودم

797 بازدید | 42 پست

با یه پسر مدتی در ارتباط بودم و از این دوست دارم و اینا خیلی زیاد میگفت و منم اعتماد کردم و دلم خوش بود ولی هروقت از بهم رسیدن میگفتیم میگفت اگه صلاح باشه و یسری حرفای اینجوری که به بعضیا اینجا گفتم گفتن نمیخوادت ولی من همش میگفتم اینطوری نیست پس اینهمه محبت و دوست داشتنا چیه.

خلاصه اینکه ایشون دو تا واتساپ داشت که کلا با یکیش با من در ارتباط بود; و نهایتا ما حدود یه هفتست کات کردیم، بعد از کات من خیلی اذیت شدم و گاهی چتارو نگاه میکردم و عکسایی که میفرستادیم و حرفامون و.... ولی دیگه بعد چند روز پاکشون کردم که اذیت نشم

حالا امشب رفتم اخرین بازدیدارو نگاه کردم و دیدم با واتساپی که با من در ارتباط بود اخرین بازدید یک روز قبل از کات; یعنی تصور کنید براش ارزش اینکه حتی یک بار برگرده و اون چتا عکس ها حرفا و دوست داشتنا رو ببینه هم نداشته حتی یک بار 💔

احساس میکنم اون همه دوست داشتنا و حرفای قشنگ حتی بخاطر هرمونا هم نبود و همه دروغ بود💔 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
من همین الانم سادم 😑😶خاک تو سرم هیچی حالیم نیس ولی جلو بقیه زیاد نشون نمیدم تا نفهمن ولی در کل خیل ...

بنظرتون واقعا دروغ بود

بمیرم واسه سادگی خودمون 🥲

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خدا نگذره از دروغگوها 

شرمشون بیاد که خون به دل یکی می کنن واسه لذت موقت خودشون بخدا که باید جواب پس بدن 

اینا نمیدونن در قبال حرفاشون مسئولن و نباید حرف نسنجیده بزنن؟

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

عین بی عقلا رفتار میکنن پیان وقت خودشونو میگیرن وقت یه ادم دیگه روهم میگیرن که چی ؟هیچی موقتی یه دری وری و چرندی بگن و بعد بگن ببخشید حوصلم سر رفته و خسته شدم فعلا برم 

یعنی واقعا مادرای اینا کجا بودن موقع تربیت ؟

نمیتونم قبول کنم ما نوجون ۱۳ساله داشتیم مرد که یه روز میره زیر تانک واسه خاطر خط قرمزاش و تعهدش و این همه جوون و نوجوون میرن جبهه و جنگ که یه دختر کم نشه اونوقت اینا ...چخبر شده چرا مردا تغییر کردن چرا مادرای که یه روز مادرای این پسرارو تربیت کردن نتونستن دختراشونو اونقدر خوب بار بیارن که تربیت نسل بعدی نشه این ؟

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

عین بی عقلا رفتار میکنن پیان وقت خودشونو میگیرن وقت یه ادم دیگه روهم میگیرن که چی ؟هیچی موقتی یه دری ...

میدونی کل ارتباط با هدف خاستگاری بود یعنی کلا خاستگار بود مثلا
بمیرم واسه خودم 😔

عزیزم ،خواهرم ،ابجیم کلاتو بنداز بالا نشون داد رو حرف چند روز پیشمم نیست و سریع همه چیز یادش میره ،فکر کن با این میرفتی زیر یه سقف شیش ماه بعد ۱۵سال بعد که هیجان امروزت خوابید میدیدی به دیوار خرابه تکیه بدی اعتمادت بیشتره تا رو عملکردش تو زندگی اعتماد کنی تازه هر لحظه باید خودتو اماده میکردی اقا نره یه جا دیگه با کسی دل و قلوه رد کنه بده 

در واقع اگرم میموند یا برمیگشت تو هیچوقت آرامش نداشتی توی زندگیت و یه گوشه فکرت اماده بود باید فتار ای مدلیش تو زندگی و ترک و فراموشه یهوییت 

شاید مرده 

نیمه پر لیوانو بیین 😂

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
عزیزم ،خواهرم ،ابجیم کلاتو بنداز بالا نشون داد رو حرف چند روز پیشمم نیست و سریع همه چیز یادش میره ،ف ...

دقیقا 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
بنظرتون واقعا دروغ بودبمیرم واسه سادگی خودمون 🥲

دیگه چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. 

ولی معمولا یه رابطه رو بعد از بیست و یک روز بیخبری کات شده حساب میکنن

میدونی کل ارتباط با هدف خاستگاری بود یعنی کلا خاستگار بود مثلابمیرم واسه خودم 😔

من چی بگم ؟پسره پسر یکی از مسئولین خادم حرم اما رضا نمیدونم چی ال بل فلان بسار اومده جلو زیر نظر خانواده بعد مدتی هنوز بله از من نگرفته دل و قلوه دادنش شروع شده بد مدتی دید من مصمم وایسادم عقلی همو بررسی کنیم تاا دید من تو این بده بستون نیسم کم و کم و کمرنگ تر شد تا اینکه منم به خانواده گفتم نمیخوام و بداخلاقی و دریدگیش شروع شد 

فارغ از وابستگی که برام ایجاد کرده بود حتی یکمم نپذیرفت رفتار نسنجیدشو و رو حرفاش نموند .

ابجی من بیماری دوقطبی و عدم کنترول هیجانات توی هه هفتاد تا هشتاد و هشت خیلی زیاد شده 

لطفا هر حرفی میزنن اول بررسی کن متعادله یا نه 

میدونی کل ارتباط با هدف خاستگاری بود یعنی کلا خاستگار بود مثلابمیرم واسه خودم 😔

من چی بگم ؟پسره پسر یکی از مسئولین خادم حرم اما رضا نمیدونم چی ال بل فلان بسار اومده جلو زیر نظر خانواده بعد مدتی هنوز بله از من نگرفته دل و قلوه دادنش شروع شده بد مدتی دید من مصمم وایسادم عقلی همو بررسی کنیم تاا دید من تو این بده بستون نیسم کم و کم و کمرنگ تر شد تا اینکه منم به خانواده گفتم نمیخوام و بداخلاقی و دریدگیش شروع شد 

فارغ از وابستگی که برام ایجاد کرده بود حتی یکمم نپذیرفت رفتار نسنجیدشو و رو حرفاش نموند .

ابجی من بیماری دوقطبی و عدم کنترول هیجانات توی هه هفتاد تا هشتاد و هشت خیلی زیاد شده 

لطفا هر حرفی میزنن اول بررسی کن متعادله یا نه 

واقعا خدا نگذره از دروغگوها شرمشون بیاد که خون به دل یکی می کنن واسه لذت موقت خودشون بخدا که باید جو ...

نمیدونی چه وعده ها که نداد، من خونوادم و خیلی از اشنایان در جریان بودن و بعد الکی کات کرد سنگ رو یخ شدم 🥲

جالبه گاهی به اندازه یک درصدم باشه به برگشتن فکر میکردم ولی امشب بدجور جا خوردم فکرشو کن حتی یبارم به اون چتا و اون واتس اپ سر نزد

من چی بگم ؟پسره پسر یکی از مسئولین خادم حرم اما رضا نمیدونم چی ال بل فلان بسار اومده جلو زیر نظر خان ...

خدا ازشون نگذره ، چقدر اینا وحشتناک و عجیبن

واقعا فقط خدا بهمون رحم کنه و بقول شما خداروشکر همین حالا به ذات این ادما پی میبریم و خدا دلش برامون سوخت که نذاشت بریم زیر یه سقف