سلام طولانیه ولی بخونید راهنمایی کنید لطفا من یه دوست قدیمی دارم با یه پسری حدود ۲.نیم ساله دوسته به قصد ازدواج .پسر خوبو خانواده داریه .یه اتفاقی افتاده چند روز پیش من نمیدونم باید به دوستم چی بگم.یکی از دوستایه محدثه(دوستم)چند روز پیش پیام میده .میگه با دوست پسرت چون استوری میذاری من قیافه دوست پسرتو یادم مونده .میگه یه برنامه دوست یابی هست به اسمbadoo(بَدو).میگه دوست پسرت از اونجا به من پیام داده و گفته که من سینگلمو بیا آشنا شیم و اینا .اسکرین شات داده .دیده اره عکس خوده دوست پسرشه .داشت میمرد واقعا .همون موقع نتونست صبر کنه وگرنه راه های بهتری هم بود .به دوست پسرش گفت .دوست پسرش زیاد به گوشیو اینا وارد نیست .و تاحالا برای محدثه قسم دروغ نخورده و محدثه قسم هاشو باور داره .خلاصه که جون مادرشو باباشو .بچه برادرش که مریضرو .همرو قسم خورد که من نبودم .عکسامو برداشتن.ایمیلمم خیلیا دارن .حالا قسمت عجیبش اینجاست که برنامه وقتی میخوای ثبت نام کنی بری توش باید قدتو .علایقتو بزنی .و برنامه قیافتو با عکس پروفایلت چک میکنه که ربات یا فیک نباشی.و اگه نباشی و با عکست یکی باشی(باید دوربینو بگیری جلو صورتت تایید هویت شی) بهت یه تیک ابی میده.این تیک آبی روهم داره و قدو علایقش هم درست نوشته شده😑بعد چند روز پسره تحقیق کرد فهمید که یکی از دوستاش این برنامرو داره .یه دستی میزنه میفهه اون بوده.ایمیلشو داشته .میخواسته یه پیج فیک تو این برنامه داشته باشه .گفته واسه تایید هویتم یه روز اومدم گوشیو گرفتم جلو صورتت گفتم مثلا عکسه که تایید شه فیسش با عکسش.😐بعد وویس هم گرفته از حرفاشون با پسره .خیلی طبیعیه یه جا حتی به هم فحش میدن و نزدیک بود دعواشون شه.حالا واقعا نمیدونیم اینا قابل قبول کرده .قسماشو چی باور کنه؟ .تمام هستو نیستشو قسم خورده که من نبودم.مهران هم سربازه الان میگه اصلا وقت این چیزارو ندارم.و من نبودم شما بودید چیکار میکردید؟توروخدا نطر بدید من واقعا نمیدونم باید چی بگم بهش