2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول میرید دکتر یا مرکز ناباروری.

تمام آزمایشات لازم رو ازتون میگیرن تا مشکل رو تشخیص بدن و براتون پرونده تشکیل بدن.

اگه تشخیصشون آی وی اف باشه ،شما باید روز دوم یا سوم پریودتون برید مطب تا ویزیت و سونو بشید.

اگه تشخیص دکتر سیکل بلند مدت باشه بهتون برای یک ماه قرص ال دی و اسید فولیک میدن.

بعد از یک ماه دوباره روز دوم یا سوم پری میرید مطب تا دوباره سونو و ویزیت بشید.

توی این روز دکتر داروهارو براتون مینویسه.

معمولا از همون روز آمپولاتون شروع میشه.

بعد دکتر تاریخ  مراجعه بعدی رو بهتون میگه.

توی سیکل حدود ۴_۵ بار سونو میشید و دوز داروها تغییر میکنه.

وقتی همه ی شرایط مناسب بود و تخمک به مقدار خوبی تولید شد ،دکتر تاریخ عمل پانکچر(تخمک کشی) رو بهتون میگه.

روز عمل از همسرتون نمونه اسپرم میگیرن.(معمولا اتاق دارن و زن و شوهر باهم میتونن برن توی اتاق)

یه بیهوشی کوتاه نهایت ببست دقیقه ای داره.

از طریق واژن سوزن رو به تخمدان میرسونن و تخمک ها رو جمع آوری میکنن.

ممکنه بعد از عمل به خونریزی یا لکه بینی خیلی کم داشته باشی.

دو روز بعد از عمل  جنین ها آماده ان و میتونی از تعداد و کیفیتشکن با خبر بشی.

معمولا سه روز بعد از عمل اگه شرایط شما مناسب بود و هایپر نشده بودی جنین هارو رحم منتقل میکنن که اصلا درد نداره و مثل معاینه ی معمولی هست.

راستی روز انتقال جنین توی مانیتور جنین هاتو بهت نشون میدن.

همسرم مقدار اسپرمش خیلی کم شده

خب اگه خودت مشكلي نداري كه چه بهتر، رحم خوبم شرطه بالاخره ، حسابي تقويت كنين هم روحي هم جسمي بعدم توكل كن به خدا و شروع كن، هركي از من بپرسه ميگم اصلا اصلا اصلا سختتر از انتظار نيست ، دردي كه با انتظار و بلاتكليفي ميكشيم خيلي بدتر از مراحل اي وي اف و اين چيزاست

اول میرید دکتر یا مرکز ناباروری. تمام آزمایشات لازم رو ازتون میگیرن تا مشکل رو تشخیص بدن و براتون پ ...

خیلی کامل بود عزیزم ممنونم

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

یادم رفت بگم 

من در روز دوبار آمپول میزدم.یکبار صبح یکبار بعد از ظهر

آمپولام رو باعشق میزدم و دردی حس نمیکردم.

شما که پاتوی این راه میذاری اول باید شوق و علاقه داشته باشی و سختیهاش رو به جون بخری.