2777
2789

سلام حالتون خوبه

بعدمدت هابرگشتم

میشع کمکم کنید

من با برادر شوهرم خیلییی رفیقم مث داداش خودم دوسش دارم، قسم میخورم ک حسم بهش مث داداش خودمه اونم منو همونطور دوس داره وهوامو داره

ولی شوهرم میگه باهم حرف بزنید و هرچیزی، ولی تنهایی دوتایی بیرون نرید و دوتایی باهم بازی نکنین

میشه کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از زنایی مثل تو متنفرم ،جاری کثافتمم یکی مثل توعه ب اسم داداشمه داداشمه همش زنگ میزد یا عر جا میرفت ی شوهر من میگفت ببرتش آخر یه روز ریدم بهش جلو کل فامیل و ب شوهرمم گفتم یا من یا زن برادرت ،الان نه ساله دمش قیچی کردم نزاشتم شوهرم ببینتش حتی 

از زنایی مثل تو متنفرم ،جاری کثافتمم یکی مثل توعه ب اسم داداشمه داداشمه همش زنگ میزد یا عر جا میرفت ...

چراوقتی چیزی نمیدونی حرف میزنی

داداش شوهرمن مجرده

من خودم دنبال زنم براش

کاش بدونی حرفاتون دل میشکنه

یعنی چی دوتایی بازی نکنید؟😐چی بازی میکنید اصلا؟؟چرا کارو به جایی رسوندی ک شوهرت تذکر بده یکم حدو حد ...

بازی تخته میکنیم وقتی نامزدم سرکاره

چون تنهام فقط اونه توی شهرغریبم 

یعنی چی دوتایی بازی نکنید؟😐چی بازی میکنید اصلا؟؟چرا کارو به جایی رسوندی ک شوهرت تذکر بده یکم حدو حد ...

بازی تخته میکنیم وقتی نامزدم سرکاره

چون تنهام فقط اونه توی شهرغریبم 

چراوقتی چیزی نمیدونی حرف میزنیداداش شوهرمن مجردهمن خودم دنبال زنم براشکاش بدونی حرفاتون دل میشکنه

عزیزم شوهر منم اتفاقا مجرد بود با زن بردارش راحت بود و میگفت داداشمه ،منم خودشون پیدا کردن و ازدواجمون سنتی بود 

اما این رفتارا برای شما اوکیه و میگی داداشمه اما زنش ک بیاد حالیت میکنه داداشت نیست و تو یه نامحرمی ک داری شوهرش ازش دور میکنی

یعنی حرفش درسته؟! من توی شهرغریبمباتنهاکسی که اوکی هسم داداش شوهرم🥲دیگ کسیوندارمخودشم همش سرکاره

عزمزمه درسته تو منظوری نداره ولی درکل تو تو دل اون نیستی و کلا صورت خوبی هم نداره فاصله رو رعایت کن و خودتو بیشتر سرگرم کارای خونه و آشپزی و.. کن منم تو شهر غریبم مثل تو😘😍

اونوقت که این حرف رازدی عکس العمل شوهرت وجاریت چطوربود؟

شوهرم ک دید واقعا خسته شدم از کاراشون منو انتخاب کرد 

بخدا کل نامزدی داغون شدم از دست جاریم ،شب زنگ میزد داداش برام شارژ بفرست ،روز زنگ میزد داداش بیا منو ببر یازار 

نصف شب پیامک جک میفرستاد ،شعر میفرستاد ،میومدیم تو خونه بدو بدو میرفت برا شوهرم چایی میاورد ن برا من میاورد ن کسی دیگه ،ن احازه میداد خودم برا شوهرم بیارم 

کلی پشت سرم ب شوهرم بد گویی میکرد ،جلو شوهرم همیشه آستین کوتاه لباس جذب میپوشید

خدالعنتش کنه