2777
2789
عنوان

حاملگی منو خواهرم

320 بازدید | 18 پست

من تازه فهمیدم حامله ام خواهرم ماه هشتمشه ،راسته که دوتا خواهر حامله باشن باید بینشون خون ریخت؟ ما که فقط روز زایمان خونواده شوهر گوسفند سر میبرن ،ولی مادرشوهر خواهرم گفته خون بریزین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله.میگن خدانکرده یکی ار بچه ها میمیره.خون بریزین. ی مرغ هم کافیه.هردو حضور داشته باشین و بینتون ی مرغ رو بکشن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه خروس ببرین دیگه حالا لازم نیست یه گوسفند جدام زمین بزنین

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خواهرای من فاصله زایمانشون ۴۵ روز بود 

حتی خواهرم ک‌زودتر زایمان کرد بیمارستانم اومد برا زایمان اون یکی 

هیچی نمیشه تو فکر نباش ولی اگه اینجور دلت راحت میشه انجام بده

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
بله.میگن خدانکرده یکی ار بچه ها میمیره.خون بریزین. ی مرغ هم کافیه.هردو حضور داشته باشین و بینتون ی م ...

ما فک میکردیم همون قربونی بعد زایمان کافیه ولی دیگ به خون باشه گوسفند میکشیم مرسی عزیزم

آدم بعضی چیزارو میبینه میترسه مامان من و خالم دو بار با هم حامله شدن حالا کمی عقب جلو یه بار بچه مامانم مرده دنیا اومده یه بار بچه خالم

یه مرغ قربونی کنید هم کافیه آدم دلش قرص میشه و دیگه توکل کنید به خدا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه خروس ببرین دیگه حالا لازم نیست یه گوسفند جدام زمین بزنین

دیگ خونواده ها اصرار دارن به گوسفند منم یکم از دستوپازدن گوسفند موقع قربونی میترسم نمیدونم چیکار کنم چون میگن حتما بینتون باید باشه سرشو ببریم

آدم بعضی چیزارو میبینه میترسه مامان من و خالم دو بار با هم حامله شدن حالا کمی عقب جلو یه بار بچه مام ...

خونواده ها اصرار به گوسفند دارن من یکم ترس دارم از جون دادن گوسفند 

خونواده ها اصرار به گوسفند دارن من یکم ترس دارم از جون دادن گوسفند

اگر توان مالیش رو دارید که عالیه 

از چیش میترسی خب نگاه نکن

اما کلا گوسفند با ذبح شرعی به کمال میرسه ترس و دلسوزی نداره گلم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

تا کی سادگی تا کی خرافات؟ 

اینهمه خواهر باهم زایمان کردن اتفاقی افتاده؟! 

بیچاره اون حیوون زبون بسته. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن