2777
2789

من یه گهی خوردم عینه خر تو گل گیر کردم لطفا خانمها اصلن مسایل خصوصی اینجا ننویسید و کاربری دونفره تشکیل ندین منه احمق با شماره شوهرم دوسه تا تاپیک زدم بعضیاش براخودمه بعضیاش برا رفیقم حالا شناسایی شدم اونم توسط یه ادمی ک بامن خیلی بده متاسفانه از عکس شناسایی شدم حالا دوروزه کارم شده گریه التماس ب مردم و نی نی یارها تا بعضی تاپیکامو پاک کنن خودم رفتم پنج تا خط گرفتم گزارش زدم من ایدی میزارم شماره صفحرو میزارم جان عزیزتون برین گزارش بزنین ده نفر فقط اسمتونو بگین همین امشب تو نماز شبم اسمتونو میگم محتاجم بهتون ایشالا خدا هرچی میخایین بهتون بده 

@nooor7979

@nooor7979  

یکیش صفحه ۴هس زدم کسایی ک زگیل دارن

یکیش صفحه ۱۸از اخر برین گزارش بزنین ابرومو بخرین دعاتون میکنم بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من محتاجم به دات ان شاللله مشکلت حل بشه

فدات بشم لطفا گزارش بزن دوتاشو انقدر این دوروز حال خرابی کشیدم واقعا ابرو خیلی مهمه حالا میفهمم حتی تاپیکای دوستمم میوفته گردن من

منم دتا رو گزارش زدم برات عزیزم امضامو بخون برام دعا کن خیلی محتاج دعام 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

فاطمه هستم واسه شفای پوستم.

خدابحق امام حسین کمکت کنه

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.