2777
2789
عنوان

کامنت بزارید به نیت حاجتتون ( آیت الکرسی ) میخونم ❤✨🌱🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله به زودی حاجت روا بشید🥺🙏💋

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

ان‌شاءالله حاجت روا باشین عزیزم ❤️

لطفاً دعا کنید از ته دل برام،🥲

تاپیک آخرمو حاجت دارا چک کنید

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

برات ۳ تا صلوات فرستادم

لطفا دعا کن بزودی بیام خاستگاریم 

به عشقم برسم این بلاتکلیفی تموم شه همه چی جور شه 😭😭😭😭😭😭 

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 میشه برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کنی🫀

💚❤️❤️

🙏🤲  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ۲۰ صلوات برای شما

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

الهی بحق ابروی امام زمان حاجت رواشی گلم برات صلوات فرستادم لطفا برای سلامتی بچم و سالم بدنیااومدنش دعا کنین فواتشم غربالگری دومم مشکوکه دارم دق میکنم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

زهرا،مادرم راضی شه اون کاری که میخوامو بکنه💚

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

الهی بحق ابروی امام زمان حاجت رواشی گلم برات صلوات فرستادم لطفا برای سلامتی بچم و سالم بدنیااومدنش د ...

اصلا نترس عزیزم جدیدا بیشتری هارو میفرستن غربالگری دوم.. زن داداش منم ماه قبل خیلی استرس داشت ی هفته گریه کرد گفت حتما مشکلی داره بچم.. اما رفت دومی و گفت سالمه .. بخاطر سن مادر میفرستن زن داداش من ۳۷ ساله است .. اصلا نترس سوره یاسین بخون

اصلا نترس عزیزم جدیدا بیشتری هارو میفرستن غربالگری دوم.. زن داداش منم ماه قبل خیلی استرس داشت ی هفته ...

فداتشم انشائ الله من ۳۲ سالم چون با ای وی اف باردارشدم تک تک مراحلشو میفرسن بخدادیگه خسته شدم ازبس استرس دارم هیچ لدتی ازبارداریم نبردم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون