2777
2789

قبله را گم کرده ام هرسو که میگردم تویی

منتطر در سجده گاه پس کی اذانم میشوی؟ 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات رو عشقه

ممنون گلبرگ... یه تیکه از رمانمه

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

خداوندا گفتم خانم شاعریست امدم دیدم مردیست

ما شنیده ایم گویند گرگ در لباس گوسفند 

شب است و هوا و فضا انگار که مواد زده  

به دنبال مخ زنی و ... 

#هوشیاری

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
ممنون گلبرگ... یه تیکه از رمانمه

ای بابا، حواسم نبود شما مردین... شرمنده اشتباه شد

خداوندا گفتم خانم شاعریست امدم دیدم مردیستما شنیده ایم گویند گرگ در لباس گوسفند شب است و هوا و فضا ا ...

منم حواسم نبود اصلا یهو دیدم اعصابم خراب شد