2777
2789

جریان مفصله ولی خلاصه بگم،خواهر شوهرم دروغ میگفت و‌بی ادبی می‌کرد،من بعد کلی بحث‌به روش آوردم دروغ میگه و توهین کرد و من هم باش رابطمو قطع کردم،باز ادامه داد بش گفتم دیگه زین پس در هیچ دور همی ای نمیبینمتون و اونم گفت تو اصلا روت میشه تو چشم ما نگاه کنی ،این شد که من دیگه خونه مادر شوهرم هم نرفتم ولی شوهرم و بچه ها میرن،حالا برادر شوهرم از کشور دیگه آمدن و من گفتم  قراره اونارا دعوت کنیم پدر مادرتم باشن،،حالا میدونم پدر و مادر شوهرم شر به پا میکنن که چرا دخترشون هم نیست ،شما بودید چه میکردید ؟اصلا با توجه به شخصیت و رفتارای زشتش گه بارها تکرار شده ،دوست ندارم خواهر شوهرم باشه،ار طرفی دلم نمیخواد مهمونی به پدر مادرش هم زهر شه ،،هر چند اونا هم خیلی منو اذیت کردن ولی این بار کاری نداشتن انصافا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بودم فقط جاری و برادرشوهر رو دعوت میکردمیه مهمونی خلوت و مفصل

دلم همینو می‌خواد ولی گفتم پدر مادرشم بیان پیرن حوصله‌شون سر نره ولی میدونم زهر مار میکنن به دهنمون مهمونی. را،،جون دختر بدذات و‌بدجنسشون نیست 

یعنی مادر شوهر پدر شوهرمم نگم؟گناه ندارن ؟

اگه میدونی خواهرشوهرت نگی‌باعث دلخوری میشه

فقط جاریت دعوت کن چند وقت بعدش فقط پدرمادرش را

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃