2777
2789

سلام مهرجااااان  ببخشید مزاحمت شدم منم تو زندگیم با همسرم خییلی مشکل دارم خیلی باهم بحث داریم ایشون نسبت به من رفتارشون سرد هست و بارها هم ازش خیانت دیدم   

میشه راهنمایی کنی باید چیکار کنم

یه بنده خدایی میگفت بکی از اون هرزه ها که باشوهرم دوست بوده دعای سیاهی گرفتن براتون

اللّهم عجل الولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام مهرجااااان ببخشید مزاحمت شدم منم تو زندگیم با همسرم خییلی مشکل دارم خیلی باهم بحث داریم ایشون ...

سلام عزیز دلم 

تاپیک هام رو کامل بخوان توشون نوشتم برای ابطال سحر و طلسم چکار باید کرد

انشاله ک مشکلت حل میشه 

منم دعا کن

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

برای استخاره هم رنگ بزن مرجع تقلید برات میگیره  صبح ها زنگ بزن البته باید برای موارد درستی استخاره گرفت و نیت تون درست و مشخص باشه کارهایی ک نیاز به استفاده از  عقل و تحقیق و تلاش داره رو نمیشه استخاره گرفت باید اقدام های خودتون رو انجام بدید د. نهایت سر دوراهی بودید استخاره بکیرید

08632213110

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .