2777
2789

منظورش چیه؟البته  وقتی گفتم این کلمه در شان من نیست  میگه چی میگی س سی یعنی   همون جذاب   ...

حالا اگه همش بعد از کات ، یه ساعت ی بار تلگرامش آن بشه طوری ک انگار دائما خوابیده تو تلگرام  این طبیعیه ؟ یاداره  آنلاین بودن  منو چک میکنه؟

اگه تخصص داری ج بده

پاراگراف توضیحات😝 : سایت نمیذاره اون کلمه که اولش س داره و دومش ک داره  سومش س داره و چهارمش ی داره رو بنویسم ،،، 😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کلمه بستگی به فرهتگ و محل زندگ داره درسته تو اروپا یعنی جذاب و خواستنی بین دو نفر هم که رابطه جنسی دارند یا قصد دارند داشته باشند بد نیست ولی خوب برای ابتدای آشنایی جالب نیست

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
اون کلمه بستگی به فرهتگ و محل زندگ داره درسته تو اروپا یعنی جذاب و خواستنی بین دو نفر هم که رابطه جن ...

لعنت به  هر چی پسر ک فقط فکرش ی چیز دیگست ،،،گیف پروفایلت  آرزوست (عشق واقعی یکی شدن با کسیکه دوسش داری نه کسی   که سرنوشت  بهت تحمیل میکنه🤕)  

آها مرسی ک هستی ، لازمه تو بعضی موارد آقایون نظر بدن

۶ ساله تو سایتم

اولین باره میبینم ی خانم از ی اقا تشکر میکنه بابت حضور

خدا برای خونوادتون حفظتون کنه

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
۶ ساله تو سایتماولین باره میبینم ی خانم از ی اقا تشکر میکنه بابت حضورخدا برای خونوادتون حفظتون کنه

🙏 حضور سالم خوبه دیگه ،الان یه خانوم بیشتر شناخت داره رو آقایون یا یه آقا ،،، خوبه آقایون   تو مواردی ک مربوط ب سرشتشون هست  ی  جا هایی ذهن مارو روشن کنن ، بعضی وقتا آدم جواب ی سوالو میدونه ولی دلش میخواد یه شخص دیگه مطمئنش کنه