2777
2789
عنوان

خودتون قضاوت کنید

134 بازدید | 15 پست

تو نامزدی  کلی عکس جک و ج.نده تو گوشیش بود گفت همکارم گوشیمو گرفت رفت اینا رو دانلود کردباز تو نامزدی دختر عمومو دید آب از لب و لوچش آویزون شد کلی ازش تعریف کرد با اینکه تا حالا از من اصلاً تعریف نکرده بود بعد عروسیمون تو اینستاش دیدم کلی از این زنای لختکه با لباس خوابن و لایک کرده گفتم گفت خودت لایک کردی دعوا بندازی گرفت کتکم زد 😔😔 دو هفته پیش یکی از همکاراش از اینستا براش عکس یه ج*نده فرستاده بود گفتم چرا فرستاده دعوامون دراومد گفت بهش گفتم دیگه حق نداری بفرستی امروز اتفاقی دیدم خودش زیر همون عکس ج*نده یه ماه پیش کامنت گذاشته لان گردن نمی‌گیره میگه من این کارو نکردم شما بودید جای من چیکار می‌کردید با همچین آدمی که خیلی دروغ میگه قسم الکی می‌خورهو.......

می‌دونم که میشه ✨

من میگم دست از مدام چک کردنش بردارید وقتی نمیخوای طلاق بگیرید.ایشون مدلش همینه و شما هم میدونستین از اول 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منک نمیتونم کنار بیام 

اصا وختی تو گوشی یه مرد یه چی میبینین حالا چ عکس چ خیانت 

و اون میگه مال دوستمه مال فلانیه و... بدونین زر میرنه 

الان همه گوشی دارن ،همه همه جور اپ دارن،همه نت دارن، دسترسی دارن ب همه چی ،لازم ب گوشی کس دیگ ندارن

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من میگم دست از مدام چک کردنش بردارید وقتی نمیخوای طلاق بگیرید.ایشون مدلش همینه و شما هم میدونستین از ...

من از اول نمیدونستم وقتی قسم خورد گف همکارم دانلود کرده وقتی دختر عموم و گف شوخی کردم منم سنم کم بود باور کردم الان میبینم چقدر ساذم

می‌دونم که میشه ✨

دخترِ خوب شما توو نامزدی از ایشون مورد دیدی و حاضر شدی باهاش عقد کنی تو عقد موارد بدتر دیدی حاضر شدی ...

من سنتی ازدواج کردم از خواستگاری تا عقد دایم ۱ هفته طول کشید سنم کم بود باور کردم حرفاسو

می‌دونم که میشه ✨

اگه نمیخو ای جدابشی چرا چک میکنی چرا هی هم میزنی تا گندش دربیاد هدفت فقد کتک خوردنه؟بدتجلی ترش نکن 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

شما با اگاهی ‌کامل ادامه دادی دیگه. این همه نشونه رو نادیده گرفتی. الانم واقعیت اینه ایشون همینه قرار نیست بهتر بشه. تازه اگه در همین حد بمونه. یا باید جدا بشی و تموم شه یا ادامه بدی و بیخیال زندگی کنی. ادامه دادن همراه با این حد از حرص و جوش فقط بیمارت میکنه و دراخر بهت میگه چون بیماری پس حق دارم اینکارارو کنم

من از اول نمیدونستم وقتی قسم خورد گف همکارم دانلود کرده وقتی دختر عموم و گف شوخی کردم منم سنم کم بود ...

بله خب از سادگی و پاکی شما سو استفاده میکنه متاسفانه...

من جدی گفتم...اگر میخواین اذیت بشین تا آخر عمرتون، مدام چکش کنین☹

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من سنتی ازدواج کردم از خواستگاری تا عقد دایم ۱ هفته طول کشید سنم کم بود باور کردم حرفاسو

شما سن و سالی نداشتی قطعا بزرگتر داری باهاش مشورت میکردی

الانم ب همسرت بگو اینا خط قرمزای منه اگ عاشقمی و دوسم داری از خط قرمزام عبور نمیکنی اگ زندگیمو و آرامشمونو دوس داری این کارا رو تکرار نمیکنی

شما با اگاهی ‌کامل ادامه دادی دیگه. این همه نشونه رو نادیده گرفتی. الانم واقعیت اینه ایشون همینه قرا ...

وقتی سنم کم بود وقتی خانواده پشتم نبود وقتی هر دفعه دروغ گف من کف دستمو بو کرده بودم اخه

می‌دونم که میشه ✨