2777
2789
عنوان

پخش کردن عکس خصوصی

264 بازدید | 12 پست

دخترمن اشتباهی یه شماره رو گرفته وقتی دونسته اشتباهه عذرخواهی کرده و قطع کرده 

اون آقا به دختر من پیام داده و پیشنهاد دوستی داده 

ولی دخترم قبول نکرده فورا اون آقا رو بلک کرده 

حالا اون آقا رفته داخل سروش عکس پروفایل دخترم که عکس خودشه هست رو برداشته و گذاشته بود پروفایل خودش و با پخش کردن عکس دخترم به عنوان دختر بدکاره میخواست تلافی کنه 

شکایت کنین تو فتا چون تو پلتفرم ایرانیه پدر پدرشو درمیارن 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کردیم فقط به نظرتون پیگیری میکنن چون واقعا روح وروان دخترم رو به هم ریخته مدام داره گریه میکنه

ارع پیگیری میکنن اکثر این موردایی ک دیدیم پدر اون طرفم در میارن ولی شما بی خیالش نشین همه تلاشتون بکنین ک اون سزاری آسیبی ک ب روان دخترتون زده رو ببینه 

ارع پیگیری میکنن اکثر این موردایی ک دیدیم پدر اون طرفم در میارن ولی شما بی خیالش نشین همه تلاشتون بک ...

ممنون عزیزم حتما پیگیری می کنیم

حالا جالب اینجاست اون عکسی که گذاشته دخترم با شال هست 

من نمی دونم‌کثافت پیش خودش چه فکری کرده 

خدا لعنتش کنه 

ممنون عزیزم حتما پیگیری می کنیمحالا جالب اینجاست اون عکسی که گذاشته دخترم با شال هست من نمی دونم‌کثا ...

شمام هوای دخترتون داشته باشین تا دوباره روحیش اوکی ش بهش بگین ک چیز مهمیی نبودی ک کمتر اذیت ش