2777
2789
میگم عزیزم مهمونی جمیله جان چیشد. نگرانت بودم😃

قربونت عزیزم  

بالاخره به خیر و خوشی تمام شد

البته اینقدر چهار چشمی و با یه لبخند ژوکوند روی لب همه چی رو چک می کردم که گارد تشریفات کاخ باکینگهام برای بزرگداشت ملکه الیزابت هم اینطوری دقت نمی کرد  

خنده دار ترین قسمت ماجرا انتخاب موسیقی برای زمان سرو شام بود که دیگه هیچ جوره بهش فکر نکرده بودم و وقتی یکی از مهمان ها پیشنهاد داد نمی دونستم برای ذائقه این جماعت باید چیکار کنم که پدر شوهرم به دادم رسیدن  

ولی جدای از همه چی واقعا آدم های خوبی هستند ولی ای کاش جمیله جون ها یکم از این تشریفات و اونچه که برای خودشون خیلی مهمه کوتاه بیان و ببینن اتفاق وحشتناکی نمیفته

میزبانی و حتی مهمان این آدم ها بودن برای عموم واقعا سخته!!!

آدم خیلی خیلی خوبی هستن ولیییی بسیار سخت گیر و جزئی نگر و معتقد به یک اصولی که شاید الان خیلی قابل اجرا هم نباشه. من به رعایت اصول آداب معاشرت واقعا معتقدم اما از پس این همه سختگیری و دقت به جزئیات بر اومدن .....

این رو هم اضافه کنم که یه عطر خیلی خوب هم برام هدیه آورده بودن که واقعا دوست داشتم و دلم می خواست بپرم بغلشون و یه ماچ گنده بابت این سلیقه خوبشون بکنم که از ترس دیسیپلین شون جرئت نکردم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.