2777
2789
چرا به گزینه کباب که همسرتون پیشنهاد دادن فکر نمی کنید؟البته اگر دود و دم مهمون سختگیرتون رو عصبانی ...

راستش این پذیرایی رو بیشتر برای دوره‌ای های دوستانه و خانوادگی مناسب تر می بینم تا یه مهمونی جدی و رسمی تر!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرشک پلو با مرغ و باقالی پلو با ماهیچه یا گردن وسوپ شیر  .  

ماهی هم که گفتی داری 

با سالاد و سبزی و مخلفات 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

دوستان دیگه هم ماهیچه رو پیشنهاد می دنتا جایی که می دونم دستور های آشپزی آقای نجف دریابندری مقبول ای ...

دستور های استاد مهیار تو‌ یوتیوب بی نظیر هست هرغذایی ب روش اصیل درست میکنه و پلو شوید و ماهیچه گزینه خوبیه ..مرغ شکم پر هم‌ چون‌ میشه خیلی خوب تزئینش کرد‌‌عالیه ...کوفته تبریزی یا قیمه نثارهم‌ خوبه 

دوستان دیگه هم ماهیچه رو پیشنهاد می دنتا جایی که می دونم دستور های آشپزی آقای نجف دریابندری مقبول ای ...

دستور های استاد مهیار تو‌ یوتیوب بی نظیر هست هرغذایی ب روش اصیل درست میکنه و پلو شوید و ماهیچه گزینه خوبیه ..مرغ شکم پر هم‌ چون‌ میشه خیلی خوب تزئینش کرد‌‌عالیه ...کوفته تبریزی یا قیمه نثارهم‌ خوبه 

داشتم میخوندم و میگفتم چه طرز بیان قشنگی که یهو رسیدم به منقل پارتی تعجب کردم دیگه نهایتا شما باید ک ...

به همسرم حتما می گم که ادبیات شما از دوستان نی نی سایتی من نمره قبولی نگرفته   

به همسرم حتما می گم که ادبیات شما از دوستان نی نی سایتی من نمره قبولی نگرفته

چون منقل پارتی عبارت و اصرار ایشون بود  

حالا اگر گزینه ای هم برای منوی غذایی دارید ممنون میشم بفرمایید

دستور های استاد مهیار تو‌ یوتیوب بی نظیر هست هرغذایی ب روش اصیل درست میکنه و پلو شوید و ماهیچه گزینه ...

خیلی خیلی ممنونم

حتما چک می کنم. تا حالا ندیده بودم دستورات ایشون رو

زرشک پلو با مرغ و باقالی پلو با ماهیچه یا گردن وسوپ شیر . ماهی هم که گفتی داری با سالاد و سبزی و م ...

فکر کنم الان دیگه با پیشنهاد دوستان ماهیچه رو دیگه باید قطعی کنم

سوپ شیر رو چون خودم دوست ندارم هیچوقت خوب درست نمی کنم