2777
2789
عنوان

کی نوزاد نارس به دنیا اورده و مونده بچه اش دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 36 پست
خداروشکر زیرتیغ نرفته خداحفظش کنه چندسالشه؟ قد و وزنش رشد میکنهچطور تو سونو نفهمیدن ؟

الان نه سالشه. آره بعد اینکه سوراخ های قلب کوچیک تر شد و تنگی رگ ششی کمتر شد، شروع کرد وزن گرفتن. قدش هم که از اول طبیعی رشد میکرد و مشکل نداشت.

تو سونو مشخص نبود. یه غربالگری خاص میخواد تشخیصش که که چون سونو و آنومالی ریسک خاصی نشون نداده بود دکتر هم منو برای اکوی قلب جنین ارجاع نداده بود.

بخواد بمونه می مونه ،دوقلوهای فامیل ما ۶ماهه بدنیا اومدن ،ریه و آلت هاشون شکل نگرفته بود ،هیچ لباسی ...

رشد تناسلیشون چیشد ؟؟؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از یک ساعت پیش پیامش رو دیدم. تو این مدت مدام به خودم گفتم بی خیال جواب نده. هی خاطرات بد و سخ ...

بله عزیزم خودم مادرم بخاطر همین درک کردم بچه نارس چقدر میتونه سخت باشه و مقایسه اون کاربر خیلی مسخره بود واقعا

الان نه سالشه. آره بعد اینکه سوراخ های قلب کوچیک تر شد و تنگی رگ ششی کمتر شد، شروع کرد وزن گرفتن. قد ...

خداروشکر برای تقویت قلب سرکه سیب خونگی با عسل شربت کن شب قبل خواب بخوره ی قاشق سرکه دوقاشق عسل تندی سرکه اذیت نکنه و کسی که میدونید طبیعی قشنگ مثلا میذاره۶ ماه بمونه نمک هیچی نمیزنه خالص باشه ن اینکه یواشکی چیزی قاطی کنه تیزبشه بخواد زود به ثمر برسه  ن کلی خاصیت داره تقویت قلب یکیشه 

منم توسونو گفتن دوتا فوکوس قلبی داره دکترمیگفت بعد دنیا اومدن خودش بسته میشه ولی ارجاع داد اکوی قلب جنین که گفتن خوبه این اکو همون اکویی هست که شمارو ارجاع ندادن یا باز اون تخصصی تره؟؟؟ 

پسرمو این سرکه رو خودم میخوردم توشیرم اثر بذاره چندبارم چندقطره سرکه تواب حل کردم با گوش پاک کن زدم به برفکهای دهنش زود خوب میشد ۶ ماهگی گفتن بسته شده گواهی سلامتم دادن 

ان شاءالله با رعایت کردن و پرهیزات و ارامش روحی بدون استرس دیگه مشکلی پیدا نمیکنه نگران نباشید