2777
2789

اگه ارزویی دارید یا موفقیت هر تعریفی که تو ذهنتون داره خودتون براش تلاش کنید و به دستش بیارید نه اینکه از بچتون انتظار داشته باشید آرزو های شما رو برآورده کنه چون هرکسی برای یه مسیری به این دنیا اومده و هیچ کسی نمیتونه برای دیگری تعیین کنه چه مسیری براش درسته . به این خاطر هم که بچتون اون مسیری که شما فکر میکردید درسته رو نرفته سرزنش نکنید و بهش احساس گناه و بدرد نخور بودن ندید 

کلی آدم دیدم که زیر انتظارات خانوادشون له شدن:(

هدف من از این تاپیک گسترش اگاهیه پس لطفا بحث نکنید

اگر بچمون انتظارات زیادی از ما داره و خودش تلاشی نمیکنه چی؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خودش چی ب خودش ک بدهکاره؟!

موفق بشن جز خوشحالی چی ب ما میرسه

ما در قبال بچه هامون مسولیم الان تو سنین ک درکی از اینده و شغل و موفقیت ندارن فردا روزی میگن ما نمیدونستیم شما چرا بی مسولیتی کردین!

اگر بچمون انتظارات زیادی از ما داره و خودش تلاشی نمیکنه چی؟

احتمالا وقتی کوچک تر بوده خواسته های نامعقولش رو انجام دادید و الان انتظاراتش رفته بالا ولی این راهکار به نظرم جواب میده خواسته های نامعقول و معقولش رو مشخص کنید و اونایی که نامعقولن رو انجام ندید شاید اولش دعوا بشه ولی بعد یه مدت دیگه اون انتظار رو از شما نداره اما در کل مراجعه به یه روانکاو چون بی طرف به موضوع نگاه میکنه خیلی می‌تونه خوب باشه