2777
2789
عنوان

مرد ها کثیفن(علامت سوال)

377 بازدید | 18 پست

من مدتی هست که تو این سایت اومدم. از اون موقعه میتونم بگم بیشتر از ۱۰ بار خیانت های زیادی دیدم که دربارهش حرف میزنن تو سایت .

واقعا(خودم پسرم) مرد ها انقدر کثیفن ؟ 

ولی از نظر روانشناسی

زنان و مردان فقت دارای ۴ تفاوت هستن

احساسی: زنا در احساس شناخته تر هستند

ارتباط: زنان ارتباط کلامی بهتری دارند

حل مسئله: مردان سریع تر به میدان حل مسئلع میروند

استرس: زن ها استرس رو در میون میزارن و مرد ها استرس رو به تنهایی حل میکنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن ها کثیف ترن برو اینستا می بینی با رقص و عریانی و هزار حیله و کثافت کاری چه  جوری دنیا رو به آتیش کشیدن بلایی نمونده که سر خودشون نیارن دماغ چیزی ش نیست عمل می کنن همه سرمایه ها رو به باد می دن بله میگن پای عقد نامه مهرش خشک نشده چشم شون دنبال قبلیه یا بعدی ....

کلا دنیا جای خرابی شده 

مرد نامرد و زن نما هم زیاد شده با شلوار استریجی دنبال زنش راه می افته تو خیابون و زنش افتضاح تر از خودش و غیرت نداره انگار 

زن ها کثیف ترن برو اینستا می بینی با رقص و عریانی و هزار حیله و کثافت کاری چه جوری دنیا رو به آتیش ...

🥲نمیدونم خوشحالم باشم از اینکه بقیه هم زندگی رو عین من کثیف میبینن و من تنها نیستم و یا ناراحت باشم از اینکه دنیا کثیفه!؟ 

به نظرت معیاری وجود داره برای اینکه بگیم کی بده کی خوبه؟