2777
2789

بگین حتما دقیق چیکارا میکنید 

اون تاپیک حس ششمی که گذاشتم سایت درست شه همتون جواب میدم

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

ندادم به زور یکی با باد میرسه بهم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ندارم. 

اومدم یاد بگیرم انگیزه بگیرم. 🥲🥲🥲

یچیز درگوشی هم بگمت قشنگم؛ حس ششم خرافاته. 🤫

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندارم. اومدم یاد بگیرم انگیزه بگیرم. 🥲🥲🥲یچیز درگوشی هم بگمت قشنگم؛ حس ششم خرافاته. 🤫

بچه ها راضی بودن که از حس ششم 😂 

نه انگیرم اوکیه ببینم بقیه راهکارا جالبشون ببینمم 

تو ام انگیزه داشته باشششش

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

حس ششم ، کارما ، تناسخ ، قانون جذب ، فنگشویی و... همگی خرافات مدرن هستش واقعا متاسفم برای اون ساده لوح هایی که سال 2024 هنوز دنبال این چیزا هستن

انگیزه و امید ، نیاز به برنامه ریزی و هدف گذاری درست داره که باید با خودت کنار بیای در آینده میخوای چیکار کنی و الان با خودت چند چند هستی

انگیزه درباره چیدرس خوندنتمیزیهمسرداری و....

من مردم همسر داری؟؟؟ 😂 

خدا بگم چیکارت کنه نههه برا کلا اهداف اینا بگین نظراتتون رو

من مردم همسر داری؟؟؟ 😂 خدا بگم چیکارت کنه نههه برا کلا اهداف اینا بگین نظراتتون رو

خب چه هدفی

دانشگاه

ازدواج

شغل

سوالت خیلی کلیه

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
بچه ها راضی بودن که از حس ششم 😂 نه انگیرم اوکیه ببینم بقیه راهکارا جالبشون ببینمم تو ام انگیزه داشت ...

خیلی کارها برای انجام دادن دارم و مشغله ها. 

ولی به دلیل یک مساله ای، مرده متحرک شدم :) 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
حس ششم ، کارما ، تناسخ ، قانون جذب ، فنگشویی و... همگی خرافات مدرن هستش واقعا متاسفم برای اون ساده ل ...

کارما . قانون جذب خرافات نیستن واقعیت قبول کن بقیه حسه فقط همین

خیلی کارها برای انجام دادن دارم و مشغله ها. ولی به دلیل یک مساله ای، مرده متحرک شدم :)

تابستون اصلا حس هیچ کاری نیستت دانلود زمستووون

خب چه هدفیدانشگاهازدواجشغلسوالت خیلی کلیه

همش بگو همینا که گفتی

کارما . قانون جذب خرافات نیستن واقعیت قبول کن بقیه حسه فقط همین

هرچیز ماورا طبیعه و قدرت برتر پنداری و انرژی و... همگی پایه و اساس علمی نداره ، و نمیشه توی محیط ازمایشگاهی برای همه عموم ازمایش کرد و قابل تکرار باشه 

چیزی که پایه علمی نداشته باشه ، رد میشه حالا هرچیزی که میخواد کارما یا الاغ پرنده 

هرچیز ماورا طبیعه و قدرت برتر پنداری و انرژی و... همگی پایه و اساس علمی نداره ، و نمیشه توی محیط ازم ...

کسی که یه عمر با یه طرز فکر زندگی کرده نمیشه تغیرش داد که هرچی من بگم تا صبح چون هرکسی تو سایت چیزی که تجربه کرده اعقاید خودشه میگه

انشاالله که موفق باشید

کسی که یه عمر با یه طرز فکر زندگی کرده نمیشه تغیرش داد که هرچی من بگم تا صبح چون هرکسی تو سایت چیزی ...

ما که خلق الله هستیم و کاره ای نیستم ، الله اعلم : 

سوره نحل ، آیه 93 ==> 

ولی خدا هرکس را بخواهد گمراه ، و هرکس را بخواهد هدایت می‌کند و به یقین شما از آنچه انجام می‌داید بازپرسی خواهید شد.

بی اذن خداوند برگی از درخت نمیوفته ، اگر من میگم خرافات هستش ، بدون که من کاره ای نیستم و این طرز تفکر من نیست ، حتما حکمتی توش بوده که گمراه بشم 

التماس تفکر 

نه به خرافت مدرن