2777
2789
عنوان

دختر هفت سالم خیلی لاغره

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 24 پست

من اول راهنمایی بودم ۲۰ کیلو بودم‌.دبیرستان ۳۸ کیلو.قبل ازدواج و ازدواج ۴۳ کیلو.رفتم خونه خودم ۶۳ کیلو شدم بدم میومد از چاقی. الان دوباره ۵۶ کیلوم راضیم.لاغری عیب نیست که.شیر بادام‌.مغزیجات.هله هوله بعد از غذا ن قبلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ی ۷ ساله چقدر باید باشه مگه؟پسر من تازه ۸ ساله شده ۲۶ کیلو هستش به نظرم دختر تا بیست هم باشه خوب ...

یکم وزنش بالا تر باشه من ۲۰ هست لاغره صورتشم لاغره خوب غذا نمیخوره والا بچه ها فامیل ۴۰ کیلو هم هستن ۸ ساله از من پر تره البته اونجوری نمیخام ولی یکم پر تر بشه راضیم

یکم وزنش بالا تر باشه من ۲۰ هست لاغره صورتشم لاغره خوب غذا نمیخوره والا بچه ها فامیل ۴۰ کیلو هم هستن ...

چاقی اصلا خوب نیست عزیزم

لاغری نعمته بخدا

پسر من خیلی پرخوری میکنه

خیلی جلوشو میگیرم که زیاد نخوره چاق نشه

پسر عموی خودم ۹ سالشه ۳۷ کیلو شده خیلی بدم میاد

خوش اندام نیستن اصلا

لباس تو تنشون اصلا شیک نمیشه

واسه خودشونم سخته

پسرم به نظرم خوبه یکمی لاغر تر هم بشه بد نیست

راحت ورجه وورجه میکنه

لباس های شیک اندازشه 

به نظرم تقویتش کن ولی چاق نشه به نفع خودشه

چاقی اصلا خوب نیست عزیزملاغری نعمته بخداپسر من خیلی پرخوری میکنهخیلی جلوشو میگیرم که زیاد نخوره چاق ...

اتفاقا خواهرم میگه اما دختر من لاغر شده واقعا حالا چاقی خوب نیست اما لاغری هم بده اونروز مریض شد می‌گفت سرم گیج می‌ره باید تقویتش کنم 

غذا منظوره ن تقویتی داره میدم بهض

تخم مرع ابپز با سیب زمینی آب‌پز 

آب گوشت

زیاد بده بخوره 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰