2777
2789
عنوان

بنظرتون چجوری عروسیمو جلو بندازم

168 بازدید | 14 پست

یکسال و هفت ماهه که عقد کردم قرار بود پارسال بهمن اسفند عروسیم باشه که عموی همسرم جوون بود فوت شد و عروسی موند

حالا واقعا من دیگه تحمل زندگی نامزدی رو ندارم

ولی اصلا خانوادش به عروسیمون فکر نمیکنن و شوهرمم شب و روز در حال کار کردنه و سرش خیلی گرم کارشه

بابامم چند بار به باباش گفته عروسی بگیریم گفته بعد محرم صفر ولی ما کلی کار داریم و انگار ن انگار هیچی رو انجام نمیدن و مطمئنم همینجوری  یه حرفی رو زده 

چون اصن تو خونه هم نگفته عروسیشونو فلان موقع میگیرن

دیگه بریدم واقعا بنظرتون چیکنیم چی بگیم که سریعتر عروسی بگیریم برم سر خونه زندگیم

تاریخ مشخص کن بگو این روز بنظرم خوبه و توی جمع بگو و بگو باید آرایشگاه و لباس رزرو کنم از الان چون بعد محرم و صفر شلوغ میشه همه مراسم میگیرن یا اگه تالار میگیری بگو بریم چند تا تالار ببینیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ شما جهیزیت اماده ست بایذ پدر مادرت یک روز خیلی جدی دعوتشون کنن خونتون یا شما برید خونه اونا..خیلی حدی پدرت صحبت کنه بگه دیگه صلاح نمی بینیم بیشتر از این دخترم عقد باشه.. لطفا زودتر عروسیشونو بگیرید برن سر خونه زندگیشون

خیلی خیلی جدی صحبت کنه و تاریخ دقیق تعیین کنید

تاریخ مشخص کن بگو این روز بنظرم خوبه و توی جمع بگو و بگو باید آرایشگاه و لباس رزرو کنم از الان چون ب ...

اخه من گفتنی میگن هنوز میری دیگه ما نمیدونیم عروسی کی ع

اگ شما جهیزیت اماده ست بایذ پدر مادرت یک روز خیلی جدی دعوتشون کنن خونتون یا شما برید خونه اونا..خیلی ...

بابام همینجور جدی حرف زده ولی باباش یه آدمیه ک درست درمون جواب نمیده 

بابای منم عصبیه همش استرس دارم من

بابام میگف اگ بخاطر عمو عروسی نمیگیرن برید مافرت و برگردید خونتون زندگی کنید و عزوسی نگیرید ولی من ارزو دارم لباس عروس بپوشم:)

اگ شما جهیزیت اماده ست بایذ پدر مادرت یک روز خیلی جدی دعوتشون کنن خونتون یا شما برید خونه اونا..خیلی ...

بابام همینجور جدی حرف زده ولی باباش یه آدمیه ک درست درمون جواب نمیده 

بابای منم عصبیه همش استرس دارم من

بابام میگف اگ بخاطر عمو عروسی نمیگیرن برید مافرت و برگردید خونتون زندگی کنید و عزوسی نگیرید ولی من ارزو دارم لباس عروس بپوشم:)

اخه من گفتنی میگن هنوز میری دیگه ما نمیدونیم عروسی کی ع

به شوهرت بگو یه تاریخ مشخص کنه 

بگو باید به مهمان راه دور اینا اطلاع بدم یا بگو باید خانوادم باید امادکیش داشته باشم با سیاست جلو برو که مشکلی پیش نیاد

بابام همینجور جدی حرف زده ولی باباش یه آدمیه ک درست درمون جواب نمیده بابای منم عصبیه همش استرس دارم ...

بگو من عروسی میخام اگه بخاطرفوت عموی همسرته تا بهمن صبر کن بعدش بگیر اگه رسم دارین ی سال صبر کنین

به شوهرت بگو یه تاریخ مشخص کنه بگو باید به مهمان راه دور اینا اطلاع بدم یا بگو باید خانوادم باید اما ...

شوهرم که میگم میگه عروسیمونو میگیریم دیگه بذار یکم اوضاع بهتر شه

چون باباش میخواد عروسی بگیره براش شوهرم خونه اینا ساخته برامون پولاش ته کشیده:(

خرج عروسی طرف مارو هم بابام میدع

بگو من عروسی میخام اگه بخاطرفوت عموی همسرته تا بهمن صبر کن بعدش بگیر اگه رسم دارین ی سال صبر کنین

اره متاسفانه رسم دارن صبر کنن خیلی دلم آشوبه برام دعا کنید

شوهرم که میگم میگه عروسیمونو میگیریم دیگه بذار یکم اوضاع بهتر شهچون باباش میخواد عروسی بگیره براش شو ...

شاید اوضاع مالی پدرش اوکی نیس فلن 

تو این اوضاع دست همه تنگه 

اما تو جدی حرفاتو بزن تا بخودشون بیان اما زیاد فشار نیار تا شرمنده. شما و پسرش نشه