2777
2789
عنوان

شوهرمو هوخولدش

653 بازدید | 19 پست

سلام واقعا خیلی خسته شدم از دست شوهرم و خونوادش ...هرچی بگن اطاعت میکنه حتی چیزی نگن ی بهونه پیدا میکنه ک در نوردشون بام بحث کنه دوسال ونیمه ازدواج کردیم مرتی سر خونوادش جنگ و دعوا داریم اونا هم درکـ نمیکنن آتیشمونو بیشتر میکنن لطفا کسی راهنمایی کنه شوهرم خیلــــــــــــــــــــــــــی طرف خونوادشه از زندگی دلسردم کرده ولی بچه ام کمرمو شکونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو باید یکاری کنه که شوهرت اصلا طرف هوخولدش نره . 😆  مجذوب خودت بکنش تاوابستگیش نسبت به اونا کمتر بشه...

اونقدر باید باهاش صمیمی و خوب باشی تا توی همه جا طرف توروبگیره و پشتت باشه. محل حرفا و طعنه های دیگران هم نزار.

خلاصه اش اینه کلا به هر دلیلی شوهرتو  بیخیال نشو بچسب و نگو دلسرد شدم ... بی خیالللللل هوخولدش 😂 محلِ هوخولدا نذار.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

تنها راهش اینه خانوادشو بشونی سر جاشون.باهاشون صحبت کن بگو ب فلانی نگید فلان...نگید اونجوری نگید اینجوری...اونقدر گلایه کن تا صدای اونا دربیاد...تو با ارامش و در غیاب شوهرت این گله ها رو بکن....

خدایا شکرت
تو باید یکاری کنه که شوهرت اصلا طرف هوخولدش نره . 😆  مجذوب خودت بکنش تاوابستگیش نسبت به اونا ک ...

😂😂😂😂وااای نمیری نصف شبی خندوندی منو شوهرمم خوابیده نمیتونم بلند بلند بخندم😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂وااای نمیری نصف شبی خندوندی منو شوهرمم خوابیده نمیتونم بلند بلند بخندم😂😂😂😂😂😂

خخخخخخخ😂😂😂😂😂... ایشالا همیشه بخندی.😘😘😍

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸