2777
2789
عنوان

خودم کات کردم ولی

153 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ، من سنم بالاست و مجردم ، مدتی با یه آقا آشنا شدم ... هدفمون ازدواج بود ...  آدم بدی نبود هر چند از نظر عقاید با هم متفاوت بودیم  ...من سر این که گاهی کم پیام میداد همش قهر میکردم و اون می اومد عذر خواهی تا این اواخر خودم به خاطر اینکه دیر پیام  میداد کات کردم و گفتم دیگه این رابطه رو نمی خوام اونم بر خلاف همیشه قبول کرد و رفت بعد از دوهفته پشیمون شدم و تو ایتا بهش پیام دادم ولی سین نکرد نمیدونم بلاک شدم که پیامم رو ندید یا عمدا سین نکرد چون ایتا مشخص نمیکنه بلاک شدی یا نه امتخان کردم

می خوام بهش برگردم ولی نمیدونم چجوری میترسم بی ارزش شم و حوابمو نده ...الان یک ماهه باهم ارتباطی نداریم ...چیکار کنم به نظرتون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ اهمیتی نداری براش خودتو سبک نکن پیام بدی بعدا بشدت پشیمون میشی

آخه خودم رابطه رو کات کردم چند بار قبلش میخواستم کات کنم نمیذاشت و عذر خواهی میکرد ولی اینبار گفتش انگار منو نمی خوای و قبول کرد