2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتت چیع؟ دهم سخته؟.. من ورودی دهمم.میشه راهنماییم کنی و هرچی لازمه رو بگی بهم؟

تجربیم،سخت نیس من نخوندم،فقط تلاش کن چون دبیرستان شوخی نداره،

من اراده ندارم دارم همه چیمو از دست میدم نمره،رشته،آینده،ابرو،روحیه.... تو مث من نشو

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
تجربیم،سخت نیس من نخوندم،فقط تلاش کن چون دبیرستان شوخی نداره، من اراده ندارم دارم همه چیمو از دست می ...

منم مث توعم.اراده نداارم هدف ندارم.بدون هدف دارم میام ریاضی.همه میگن برو تجربی.هر دو رو الف اوردم..همه میگن رباصی کار نبس برو تجربی.نمیدونم راهیی ک دارم میرم درسته یا غلط.دوس دارم سریع کار بگیرم.دلم میخواد کنکور و نهاییارو عالی بدم ودانشگاه صنعتی شریف قبول بشم برم رشته مدیریت درس بخونم بعد موقع درس خونندن کار کنم و پروژه قبول کنم بعد از اتمام دانشگاه برم سرکار.توی شرکت کار کنم.

ب این هدف میگن؟...نمیدونم رفتن ب رشتخ ی ریاصی درسته یا غلط.

توی تابستون کلاس ریاصی و فیزیک میرم‌‌.ولی از الان دارم کم میارم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
منم مث توعم.اراده نداارم هدف ندارم.بدون هدف دارم میام ریاضی.همه میگن برو تجربی.هر دو رو الف اوردم..ه ...

اگه بهش علاقه داری برو دنبالش،براش تلاش کن

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)