من قصدم لاغری نبود اما یک ماه قند مصنوعی و از سبد غذایی حذف کردم همه میگفتن لاغر شدی ، و البته ناشتا یدونه سیب میخوردم
هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟ در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊 و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم رژیم گرفتم البته اسم خاصی نداشت از برنامه هایی بود که متخصص تغذیه نوشته بود. بنظرم تنها راه تضمینی لاغری همین رژیمه ، ورزشم خوبه ولی خب اصلا به اندازه رژیم سریع نیست
منم دیگه حذف کردم قند مصنوعیو ولی قندبعضی از میوه هاهم خیلی بالاس
نه دقت کنید...
بدن مابرای سوخت وساز به کربوهیدرات نیاز داره ، قندِ میوه ها کجا و قندِ شکر و شیرینی و کیک و... کجا !!
میوه رو حذف نکن .
من بجای شکر از عسل استفاده میکردم اونم به اندازه البته.
هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟ در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊 و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
ببین رژیم آیناز تو اینستا خیلی خوبه من یک هفته ای دو کیلو کم کردم ولی چون تو ژیمش شکلات و شیرینی کم داره من نتونستم ادامه بدم چون زندگیم وابسته به شکلاته ، تو گوگل بزن اینستای آیناز رژیم ، اینستاش میاد برات
نه دقت کنید... بدن مابرای سوخت وساز به کربوهیدرات نیاز داره ، قندِ میوه ها کجا و قندِ شکر و شیرینی و ...
عسل میشه استفاده کرد؟من واقعا حالم بده امروز فستینگمو شروع کردم و الان احشاس میکنم افت قند شدید و میل به شیرینی وحشتنااااک دارم اگه عسل خوب باشه حداقل میتونم صبحانه چندتا لقمه عسل بخورم که نمیرم😑😭البته من نونم حذف کردم بجاش رایس کیک و نان سبوس دار استفاده میکنم
عسل میشه استفاده کرد؟من واقعا حالم بده امروز فستینگمو شروع کردم و الان احشاس میکنم افت قند شدید و می ...
آره عزیز عسل طبیعی اصل میشه .
سعی میوه و سبزیجات و تو رژیم غذاییت زیاد کنی .
در ضمن جوری رژیم بگیر که باهاش حال کنی و سازگارت باشه ، قرار نیست که خودتو زجر بدی .