2777
2789

الان دیگه مد شده باشگاه میرن 

آرایشگاه میرن 

لباس های جورواجور میپوشن 

خودشون رانندگی میکنن

عمل میکنن صورتاشونو 

با دوستاشون بیرون میرن 

مدرک دانشگاهیشونو حتما میگیرن

یه مقطعی سرکار میرن یا اگه شغلشون خوب باشه ادامه میدن 

شما چه کارایی میکنید یا دورو بریاتون چه کارایی میکنن

به نظرتون چند درصد خانوما اینجورین؟

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچقدر رر، این کارا رو انجام بده... ولی سواد نداشته باشه، از مسائل روز سر درنیاره، مثل نادونا حرف بزنه،

صرفا فقط یه تقلید کار که هیچ ایده و خلاقیتی نداره و شخصیت خاص و کاریزماتیک هم نخواهد داشت. 

حالا هی باشگاه بره باسن گنده کنه، امااز لحاظ سواد و صحبت کردن و خیلی عقب افتاده باشه و تاریخ ندونه، به نظرم آدم به روزی نیست.... فقط الکی ادا درمیاره. 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
هرچقدر رر، این کارا رو انجام بده... ولی سواد نداشته باشه، از مسائل روز سر درنیاره، مثل نادونا حرف بز ...

درسته سواد جذابیت میاره

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم

بعد یه چیزی، مدرک دانشگاهی داشتن سواد نمیاره.... 

اکثر جوونا الان فقط مدرک میگیرن ادا باسوادا رو درمیارن وگرنه هیچیییی نمیدونن و فقط ادعا دارن. 

فک کن، اومدن از این جوونای توی خیابون چند تا سوال پرسیدن 

سوال اول دمای جوش آب چنده؟ باور میکنی، دختره همه جاش عمل، لباس طبق مد اما تومغزش کاه.... گفت 60 درجه. 

یا مثلا سوال بعدی، پایتخت آمریکا کجاست؟ نمی‌دونست. 

یا مثلا نمیدونستن جنگ 8 ساله ایران و عراق اصلا سر چی بوده؟؟؟؟!!!! 

فقط بلد بودن لب ژل بزنن. 

کاش یه دوتا کتاب وسط ژل زدنشون میخوندن یا حداقل درسای مدرسه رو گوش میدادن. 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

سلام و ادب

دوای درد معده و روده هرمشکلی داشته باشید فقط برنجاس از عطاریهابگیر پودر شدشو یه قاشق عداخوری بایه لیوان اب هفته ای س بار بخور معده و روده رو شستشو میده عفونت یبوست هرچه باشه رفع میشه سرچ کنید خواص برنجاس میبینید.

خب زن امروز همینه دیگه مخصوصا  مدرک تحصیلی  خیلی زشته یه دختر کالج نره و یا شده باشه با درآمد کم مشغول به کار نشه چون اینطور خب تو یک دیپلمه خونه داری دیگه هیچی هم نیستی الا معشوقه و همسر یه مرد پس فردا مادر یه بچه 🤣🤣 البته بگم یه سری قوائد الحمدالله بهتر شده مثلا دیکه مجبور نیستیم مثل زنان قدیمی آشپزی کنیم یا حتما همیشه هرجا خرید حضوری کنیم به نظرم اوضاع بهتر شده جانعه باید تحت پذیرش باشه شما یک زن تحصیلکرده  و شاغل دارید پس بهتره تحت پذیرش اینکه اون نمی تونه نقش زنان قدیمی رو بازی کنه هم داشته باشید چون به نظرم کمک خوبیه حتی بهتر از خوردن الکل البته آرایش کردن شیک پوشی هم جزوشه 

خب لوازم آرایش و پوشاک براق معمولا به خانم ها کمک میکنه ولی سوپر امروزی درس بخون ،کار بکن ، کتاب بخون فیلم ببین ، در لحظه زندگی کن با اختراعات هماهنگ باش لجبازی معمولا پدر خود طرف درمیاره مثلا من خودم فک میکنم اگه خیلی،چیزها برن خیلی چیزها می تونن ساخته شن تو خیلی جاها راجع بهش  نظریه دادم ،الان ها دارم فک میکنم با توجه به اینکه آپارات داره یاد میده چه جوری با وسایل دوریختنی  برای با بی وسیله بسازیم دیگه دخترها بهتره اشتباه من تو بچگی نکنن من بچه بودم به جا اینکه پول بدم لوازم آرایش پوشاک خوشگل بخرم درکل پول تو جیبی بگیرم می رفتم با ابزار دوریختنی برای باربی وسیله  مس ساختم یا cdمی خریدم خلاصه نصف بچگی مون تباه شد یا غرق می‌شدیم تث قصه های خیالی ولی خدایی تث بعضی قصه ها دخترها چه قدر خوش شانس هستند دختره لش س کوچه بوده پسره مافیایی همه جا برده به ما که رسید کثافت گوز لوس ننر هرزه وحشی گه  زاده عن خاله زنک تنه لش پست پلید وراج پزپزو گیرمون اومد با ج.نده دهاتی های خاله زنک گه زاده تنبل پستش سلیطه خاله زنک عشق شوهر منگل روانی پخمه فقط عر بزنه زر بزنه خاله زنک بازی دربیاره جیغ جیغو موذی گوز پلید زنیکه هیج گهی نیست الا یه تنه لش خاله زنک بدذات بدجنس هرزه پر مدعا حتی دیپلمه اش به زور گرفته نکبت گریگوری فک کن  مرتیکه و زنیکه 24 پای گیم آیینه پلاس تنه لش های خاله زنک پست بی عرضه از اول بچگی جیب پر پول هیج گهی هک نخوردن الا لش بازی بی مصرف های بدرد نخور آدم شدن تنه لش های موذی فضول خاله زنک عر میزنن مزخرف میگن دهاتی بی سواد زن و شوهر قاتی دارن کثافت پست پلید  حرف های خنده دار میگه زنیکه از اول بچگی جیب خالی بوده کمک ننه اش بوده لوس ما موذی های پیت پلید خاله زنک کودن عقده ای دهاتی نه   بزرگ شدیم آمریکایی هستیم تنبل تنه لش کودن گوز پرمدعا کثافت وحشی متجاوز درست مثل گه زاده ای که رید تو اعصاب من از اول سال 97 هرزه عقده ای تنه لش بی مصرف پیت فطرت عین ج.نده های موذیش وحشی تنه لش پخ پر مدعا عقده ای حیوون متجاوز 🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥