2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار بیایید لطفا

196 بازدید | 20 پست

میشه بگید مثبته یا ن.۴روز ب موعدم مونده صبح چند قطره خون صورتی دیدم بعد این بی بی چک رو زدم توی یکی دودقیقه اول اون هاله افتاد واضحه 

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان ۷روزه تاخیر دارم هرچی هم بی بی میزنم هاله میفته نمی‌دونم چمه

برای شمام مثل اینه؟

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 
بعد اقدام شمام تخمدان و زیر دلتون تیر میکشید؟

من تخمدان چپم اره ولی زیر دلم نه

خیلی زوده صبر کن موعدت بگذره بعد امتحان کن این الان به منفی میخوره بیشتر

😓باش.ولی تو عکس کمرنگ تره خودم واضح میبینمش.چاره ای نیس صبر میکنم

بفرما

من بعد اقدام پهلوی چپم حالت گرفتگی و درد کشاله ران دارم ینی حالت ها پریودی شدید تر تا حالا همچین حالتایی نداشتم برای کسی پیش اومده اینطوری شه تو اقدام

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
من بعد اقدام پهلوی چپم حالت گرفتگی و درد کشاله ران دارم ینی حالت ها پریودی شدید تر تا حالا همچین حال ...

چندروز مونده ب موعدت