نیلانm مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 424 عنوان بی بی چک هاله دار بیایید لطفا 196 بازدید | 20 پست میشه بگید مثبته یا ن.۴روز ب موعدم مونده صبح چند قطره خون صورتی دیدم بعد این بی بی چک رو زدم توی یکی دودقیقه اول اون هاله افتاد واضحه گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 1403/05/09 | 11:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلانm مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 424 گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم
reihon عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 5954 من الان ۷روزه تاخیر دارم هرچی هم بی بی میزنم هاله میفته نمیدونم چمه خدایاشکرت
نیلانm مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 424 من الان ۷روزه تاخیر دارم هرچی هم بی بی میزنم هاله میفته نمیدونم چمه برای شمام مثل اینه؟ گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم
صورتی_یواش عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2155 من الان ۷روزه تاخیر دارم هرچی هم بی بی میزنم هاله میفته نمیدونم چمه ازمایش ندادی
mohaddesee عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1732 منم یه سوال دارم ازتون مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
نیلانm مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 424 کسی نظری نداشت واقعا گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم
zaaaaaahre عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 875 خیلی زوده صبر کن موعدت بگذره بعد امتحان کن این الان به منفی میخوره بیشتر
نیلانm مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 424 منم یه سوال دارم ازتون بفرما گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم
نیلانm مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 424 بعد اقدام شمام تخمدان و زیر دلتون تیر میکشید؟ من تخمدان چپم اره ولی زیر دلم نه گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم
نیلانm مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 424 خیلی زوده صبر کن موعدت بگذره بعد امتحان کن این الان به منفی میخوره بیشتر 😓باش.ولی تو عکس کمرنگ تره خودم واضح میبینمش.چاره ای نیس صبر میکنم گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم
mohaddesee عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1732 بفرما من بعد اقدام پهلوی چپم حالت گرفتگی و درد کشاله ران دارم ینی حالت ها پریودی شدید تر تا حالا همچین حالتایی نداشتم برای کسی پیش اومده اینطوری شه تو اقدام مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
نیلانm مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 424 من بعد اقدام پهلوی چپم حالت گرفتگی و درد کشاله ران دارم ینی حالت ها پریودی شدید تر تا حالا همچین حال ... چندروز مونده ب موعدت گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم