2777
2789

با سه تا امپول بازم خیلی درد کرد،چکار کنم خونش بند بیاد،بعد چند روز میتونم اب بخورم؟ الان شدید دلم اب یخ میخاد،کلا مراقبتهاشو میشه بگید دکتر هی بداخلاق هیچی نگفت🙁

وا چرا نتونی آب بخوری اتفاقا آب خنک بخور ، بستنی بخور که زخمش یکم بسته بشه خون نیاد دیگه

من صبح کشیدم تا شبش دیگه خونی تو دهنم حس نکردم 

از فرداشم هرچند ساعت دهنمو با آب نمک شست و شو میدادم ، خیلی آروم مسواک میزدم ،

غذاهای مایع که داغ نباشن و قرص ویتامین سی و مولتی ویتامین میخوردم که زخمش زودتر خوب شه و همین (البته من اون وسطا یه تب ریزی هم کردم ولی ناپروکسین خوردم خوب شد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا نتونی آب بخوری اتفاقا آب خنک بخور ، بستنی بخور که زخمش یکم بسته بشه خون نیاد دیگه من صبح کشید ...

مرسی از راهنماییت عزیزم♥️ فکر کردم اب باعث میشه عفونت کنه جاش یکی تو تاکسی بهم گفت فقط اب ملایم یا چایی غلیظ گرم بخور البته خون فعلا نذاشته هیچی بخورم