مادرشوهرم چند سال بهم می گفت من از اسمشم وحشت داشتم می گفتم من خودم ما پودر ماشین و سیف تمیز می کنم هر چقدر تمیز میشه بسمه
یه بار دو تا گرفت پاشد اومد خونمون خودش ریخت گفت تو می ترسی دست نزن
خیلی ماهه
خلاصه دیدم عجب چیزیه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم تمیز میشه من خودم همیشه همینو میزنم البته من گازمو نمیذارم خیلی کثیف بشه چربی بگیره حالا امتحانش که ضرر نداره . سیف کرمی رو بزن و بعدش بذار یکم بمونه و آخرش به دستمال بکش
من قبلا جرمگیر ماشین ظرف شویی میزدم به چودنام خیلی خوب بود خدایی یکی دو بار هم سیف کرمی زدم اسپری نارنجی سیفم خوبه خیلی تمیزش کرد تمام جرمارو برد ولی سیف میزنی بزار یه ذره بمونه بعد با یه اسکاچ زبر یا فرچه بکش مثل گل میکنه
حتی چدن هاش آخه مستاجر قبلیه مثل اینکه اصلا رابطه خوبی با تمیز کاری نداشته
واسه چربی چدن هاش از لوله باز کن استفاده کن
تو گوگل سرچ کن میاره
واسه روی گاز که اگه استیله از سیف کرمی استفاده کن
یا از مایع پاک کننده سیف استفاده کن
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
واسه چربی چدن هاش از لوله باز کن استفاده کنتو گوگل سرچ کن میارهواسه روی گاز که اگه استیله از سیف کرم ...
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
لوله باز کن جزو خطرناکترینهاست اصلا نباید به کسی پیشنهادش بدید اگر یه ذرش رو یه بچه بخوره ممکنه بمیر ...
عزیزم مثل وایتکس و ... دیگه
باید جایی گذاشته بشه که بچه دستش نرسه
من یه دفعه امتحان کردم یه لک های زرد رنگی مث زنگ زدگی روشون افتاد چدن هم هست جنسش مطمئنم بخاطرچیه
چدنتون جنسش تقلبی بودن عزیزم