2777
2789
عنوان

سو استفاده از اعتماد

88 بازدید | 3 پست

سلام 

اگ با دوست خیلی نردیک و چند سالتون درد دل کنید و بگید مثلا بچه دار نمیشید ، ولی اون بعد ی مدت تیکشو بندازه بهتون بگه درسته من وضع مالیم اوکی نیست عوضش ی بچه سالم دارم،،،و ازین حرفا

واکنشتون چیه و چ کاری صحیحه بنظرتون؟

اینو تیکه نمیبینم.

خیلیا، یعنی تقریبا همه مردم میگن چون ناخودآگاه اعتقاد دارن ناشکری کنن بچشون طوریش میشه برای همین وقتی از زندگی گله میکنن کنارش اینو هم میگن.

مگه اینکه واقعا حس کرده باشی با منظور میگه... اگه مطمئنی اینجوری بوده که دیگه بهش نگو دوست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اینو تیکه نمیبینم.خیلیا، یعنی تقریبا همه مردم میگن چون ناخودآگاه اعتقاد دارن ناشکری کنن بچشون طوریش ...

ممنون وقت گذاشتی، ن دگ کلی پیام داد جواب ندادم

گفتم  ماشینم خراب شده امروز اذیت شدم- شروع کرد ک من ی بچه دارم ک خدارو شکر میکنم سالمه و شوهرم فلان شغلو داره و،،،، 😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون وقت گذاشتی، ن دگ کلی پیام داد جواب ندادمگفتم ماشینم خراب شده امروز اذیت شدم- شروع کرد ک من ی ...

وا! ولش کن. نمیگم یهو قطع رابطه کن ولی خیلی روش به عنوان دوست حساب نکن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.