2777
2789
عنوان

نتایح آزمون تیزهوشان هفتم

204 بازدید | 11 پست

اومددد ، بچه هاتون قبول شدن ؟ اگه نشدن هم فدا سرشون نهم هم هست و کلی فرصت هست و درکل همه چیز توی مدرسه خوب و درس نیست . 

ترازای اونایی که قبول نشدن چطور بود؟ 

اصالت لر 🌬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای یه تار موش ، از تابستونش لذت ببره کلی دانش آموز باهوش و بااستعداد دیدم که قبول نشدننهم و در کنک ...

سلام من مشهد هستم پسرم با اولویت سومش با اختلاف کمی قبول نشد و یک مرکز رو تو اولویت ها نزدیم ( اخه مشهد 4 مرکز داره و ما باید 3 تا مرکز انتخاب میکردیم ) الان پسرم ترازش از کف قبولی اون مرکزی که انتخاب نکردم بیشتره و اگر اون رو تو اولویت ها میزدم الان پسرم قبول بود..هردو خیلی ناراحتیم و من به شدن احساس پشیمونی و افسوس رو دارم..کاری هم از دستم برنمیاد..پسرم منو مقصر میدونه که انتخاب اولویت ها رو انجام داده بودم..

سلام من مشهد هستم پسرم با اولویت سومش با اختلاف کمی قبول نشد و یک مرکز رو تو اولویت ها نزدیم ( اخه م ...

عزیزم پیش میاد دیگه آدم که از دقیقه دیگش خبر نداره

اعتراض بزنید

اصالت لر 🌬

سلام عزیزم میشه یه کمکی بهم بکنید

من یه کتاب جامع خیلی سبز تیزهوشان گرفتم

یه هوش کمپلکس هم بگیرم 

و از الان دارم فیلم های ریاضی نهم را میبینم از سایت آلا  و یک فصل دیدم 

برای هوش تحلیلی شاید دوره هم گرفتم یا رفتم کلاس جمع بندی

با این وجود تیزهوشان قبول میشم

میشه اگه پیشنهادی انتقادی هست بگید بهم ممنون میشم

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
سلام عزیزم میشه یه کمکی بهم بکنیدمن یه کتاب جامع خیلی سبز تیزهوشان گرفتمیه هوش کمپلکس هم بگیرم و از ...

سلام عزیزم ، هوش کمپلکس خوبه و زمانی که شروع کردی هم خیلی خوبه افرین . فقط از الان خیلی خودتو خسته نکن کم کم ساعت مطالعه رو ببر بالا چون کلی وقت داری . ریاضی و علوم و فارسی مخصوصا ریاضی رو خیلی خوب تمرین کن اول به حرفای معلمت سرکلاس با دقت گوش بده بعد همون روز کتابو کامل بخون اگه مشکلی داشتی فیلم آموزشی ببین و بعد تست بزن.

هر هفته یا هر دو هفته یه آزمون از اینترنت بگیر بزن یا اگه شرایط داری قلمچی ثبت نام کن. موفق باشی

اصالت لر 🌬