2777
2789

لباس ورزشی که برای کشور انتخاب کردن شبیه لباس پزشکی سادست که روش یه تیکه مربع ایران زدن 

در صورتی که کشور های ززااخارت که هیچ تمدنی ندارن از هنرشون رو لباس کار کردن 

اون وقت ایران باید یه لباس ساده زشت بدن بره اونجا میتونن یکم بیشتر روش کار کنن یه دوتا کاردوزی 

یه چیزی نه عیم لباس بیمارستان 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

فکر کنم مسخره کردن لباس و میگن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم منظورش مهسا جاور هست تو رشته قایق رانیه همونکه مدل اون لباس المپیک شده مثلا سفیر اون برند لباسه بهش برخورده که چرا مردم به لباسشون گفتن زشت وگفته بی فرهنگن ازبس

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

هیچی از ریخت لباس مردم شاکی بودن که چرا نماد ایرانی بوون توش نداره و بد رنگه و .... مهسا جاور ناراحت شده بوده که الان وقت اینحرفا نیس

همیشه اصلو ول میکنیم فرع رو میچسبیم😂 استرالیا و چین و ژاپن و ... دارن فرت و فرت مدال میگیرن اونوقت ما بفکر لباسیم 😂 امیدمون به کشتیه بلکه اونجا مدال کسب کنیم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

خود قایقرانی دونفره مهسا جاور هم امروز چهارم شدن و باید برن واسه رتبه سیزدهم تا شونزدهم مسابقه بدن 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ