🥲چند ساله باهم هستیم نشده یک بار پیشنهاد رستوران کافه ای بهم بده بگه باهم بریم منم هرچی بهش گفتم حوصلم سر رفته بریم بیرون کارش رو بهونه کرد من حاضر بودم بیرون رفتنمون یه پارک بدون هیچ خرجی با دل خوش باشه ولی هیچ پیشنهادی نداد امشب بحثمون شد میگفت دیونه بودم زن گرفتم فقط بلدی بگی بهم حوصلم سر رفته اشکم در اورد سر یه موضوعی هم بی احترامی من کردم هم اون بعد بهم گفت بی شخصیت در صورتی که اون ادای حرف زدن منو در اورد🥲 جالب اینجاست که بهم میگه حق با تو هست ولی میگه تو همش میگی حوصلم سر رفته آخه مگه من دل ندارم؟تا یه چیزی میشه میگه طلاقت میدم ولی بعدش میگه من یه چیزی گفتم من دوستدارم به همچین چیزی فکر نکن
ببین بعد از عقدمون رفتارش عوض شد باهام 🥲وگرنه قبلش اوکی تر بود ..
ببین ذات ادما عوض نمیشه احتمالا تو دقتت کم بوده یا اوایل زیاد برات مهم نبوده چون اوایل خیلی سر ادم گرم مراسم و مهمونی و خرید و فلان میشه یا زمان اشنایی تون کم بوده
برای مناسبتها برات کادویی چیزی میخره؟شب ها پیش هم موندید؟چیزه مشکوکی ازش ندیدی؟واقعا اینقدر دنبال کا ...
🙂تولد نگرفت برام ولی کادو بهم داد روز زن امسال رو کادو نداد چون شرایطش نداشت ولی سال قبل رو داد.اره پیش هم موندیم اره همش درگیر آینده هست.چیز مشکوک هم نه خداروشکر
یعنی هر روز بعد از سرکارش میره بیرون با دوستاش؟؟هر چند وقت یکبار میاد پیش شما؟؟پس چطور وقت داره با د ...
با دوستاش هرشب میشینن کنار هم این حرفا بیرون با رفیق هاش کم میره ولی هرشب میشینن بعد از سرکارش و نشستن پیش رفیق هاش یادش میاد زن داره خسته و خواب میاد نیم ساعت پیش من میره..