2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 44 پست
اره خونه همدیگه میریم من کمتر شاید حدود ۱ ماه پیش من خونشون بودم اما اون میاد خونه ما.مسافرت نه جایی ...

برای مناسبتها برات کادویی چیزی میخره؟

شب ها پیش هم موندید؟

چیزه مشکوکی ازش ندیدی؟

واقعا اینقدر دنبال کار و تلاش و پول و آینده هستش یا به نظرت بهونه است؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بعد از عقدمون رفتارش عوض شد باهام 🥲وگرنه قبلش اوکی تر بود ..

ببین ذات ادما عوض نمیشه احتمالا تو دقتت کم بوده یا اوایل زیاد برات مهم نبوده چون اوایل خیلی سر ادم گرم مراسم و مهمونی و خرید و فلان میشه یا زمان اشنایی تون کم بوده 

برای مناسبتها برات کادویی چیزی میخره؟شب ها پیش هم موندید؟چیزه مشکوکی ازش ندیدی؟واقعا اینقدر دنبال کا ...

🙂تولد نگرفت برام ولی کادو بهم داد روز زن امسال رو کادو نداد چون شرایطش نداشت ولی سال قبل رو داد.اره پیش هم موندیم اره همش درگیر آینده هست.چیز مشکوک هم نه خداروشکر 

ببین ذات ادما عوض نمیشه احتمالا تو دقتت کم بوده یا اوایل زیاد برات مهم نبوده چون اوایل خیلی سر ادم گ ...

نمی‌دونم 🥲بابت رفتار امشبش انقدر حالم بده دارم گریه میکنم فقط نمی‌دونم راه حل چیه

🙂تولد نگرفت برام ولی کادو بهم داد روز زن امسال رو کادو نداد چون شرایطش نداشت ولی سال قبل رو داد.اره ...

خب خدا را شکر چیزه مشکوکی ندیدی.چون بعضیا رفیق بازن شدیدا،بعضیا اعتیاد دارن،بعضیا خیانت کارن و هوس باز!!!

خب نامزده شما اخلاقش همینه پس

خب خدا را شکر چیزه مشکوکی ندیدی.چون بعضیا رفیق بازن شدیدا،بعضیا اعتیاد دارن،بعضیا خیانت کارن و هوس ب ...

رفیق بازه بعد از سرکارش وقتش مال رفیق هاشه🥲در طول روز هم سرکار وقتی نداره بیرون هم که نمیریم چی بگم خواهر.‌.

رفیق بازه بعد از سرکارش وقتش مال رفیق هاشه🥲در طول روز هم سرکار وقتی نداره بیرون هم که نمیریم چی بگم ...

یعنی هر روز بعد از سرکارش میره بیرون با دوستاش؟؟

هر چند وقت یکبار میاد پیش شما؟؟

پس چطور وقت داره با دوستاش بره بیرون؟؟!! بیرون میره حتما خرج هم میکنه دیگه!!!

یعنی هر روز بعد از سرکارش میره بیرون با دوستاش؟؟هر چند وقت یکبار میاد پیش شما؟؟پس چطور وقت داره با د ...

با دوستاش هرشب میشینن کنار هم این حرفا بیرون با رفیق هاش کم می‌ره ولی هرشب میشینن بعد از سرکارش و نشستن پیش رفیق هاش یادش میاد زن داره خسته و خواب میاد نیم ساعت پیش من میره..