2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر لباس بچها سرزنشم میکنه

525 بازدید | 20 پست

من تا حدودی خیاطی بلدم مثلا با پارچه های ارزون واسه بچهام لباس خونگی یا گاهی وقتها بیرونی دوختم

شوهرم میگه تو خیلی زن خسیس و گندی هستی برو ببین بچهای مردم چه لباسای شیکی توی خونه میپوشن اونوقت تو با این پارچه های مسخره لباس میدوزی...

میخوام بدونم آیا واقعا شما بچهاتون توی خونه لباسای شیک میپوشن؟

برو لباسای شیک بخر جیبشو خالی کن

دهنشو صاف کن

این لیاقتِ خانومی و زرنگی تو رو نداره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهتر برو براش لباسهای خوشگل خونگی بخر

اصلا بیا تو کانال من از خودم بخر  

اره خب همسر من هم دوست نداره بچه ها هر لباسی بپوشن حتی توی خونه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

با خودش برو بازار چند دست لباس شیک با سلیقه خود آقا برا بچه ها بخر بذار قیمتا دستش بیاد

بعد یه مدت خودش قدر صرفه جوییت رو بدونه

نه اینکه اینجوری سرزنشت کنه. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

منم خیاطی بلدم برا بچها میدوزم ولی نه همیشه گاهی وقتا خودم دوس دارم بخرم ولی شما که شوهرت دوس نداره چرا خودتو اذیت کنی کارتشو بگیر بگو بریم خرید ببینم میگه بدوز یا بخر😅

اشتباه میکنی تو قناعت میکنی حرفم میشنوی....اون وظیفه ش کار کنه خرج بده...تو لباس ارزون بدوزی بقیه ش تو جیب توعه ...فردا دست درد و هزار مشکلم میگیری برو بیرون خرید کن ...لباس های تمیز شیک بپوشون خودت و بچه هات ..و عکس مختلف بگیر بعدا پشیمان میشی شوهرت راست میگه......