2777
2789
عنوان

سرده هوا

110 بازدید | 7 پست

طرفای تبریزیم خودش نه ها اطرافش هوا سرده خیلییی نگاه کردم دیدم ۱۱ درجه هست😐

واقعا تابستون اصلا مشهوره به خاطر گرماش اصلا این هوای سرد نمیچسبه😐

من دلم هوای گرمممم میخاد

الان خونه ی مامانبزرگم کت اونو پوشیدم و زیر لحافم دماغم یخ زده😐😂

واقعا به خاطر گرما اداره ها زود تعطیل میشن فردا؟

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خود تبریزم عجیب سرده هوا عاااالیه

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

تهرانم هوا ملس ملس عاااالی باد هست امان جوری ک اذیت بشی هوا خنک خوراک اینه ک بالاپشت بوم یاحیاط تو پشه بند بخوابی اخخخخخخ دلم خواست ما حیاط داریم اما بخاطر مارمولکاش میترسم برم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
کجا زندگی میکنین؟

خودمون تبریز ولی اینجا خونه ی مامان بزرگم یکی از شهرای اطرافشه

کلا این طرفا سرد شده 

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲