2777
2789
عنوان

وسایل شکستنی در اسباب کشی رو چطوری جابجا میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2011 بازدید | 21 پست

کارتن های خوب که محکم باشن از فروشگاه میخریدم.میتونی اینترنتی هم کارتون مخصوص بخری.

ضربه گیر های متری بخر 

هر ظرفی و بپیچ بزار تو کارتون هیچیش نمیشه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ضربه گیر هیچیش نمیشه

من قبلش کارتون ها رو کفشون حسابی چسب پهن میزدم

یکم روزنامه کف میزاشتم بد با ضربه گیر بسته بندی میکردم و میزاشتم تو کارتون

برای یه سری دیگه هم روزنامه کیلویی از دکه میخریدم

یه سریا رو با روزنامه میبستم اما چند لایه

من هیچی از وسایلم نشکست از بس خوب بسته بندی کردم

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

دور کارتنهای بزرگی هم که وسایل شکستنی توشه حتما علاوه بر چسب طناب ببندید...از این رولها که تو شیرینی فروشیها استفاده میشه البته نوع کلفتش رو....یک بار مصرف فروشیها دارن

من دور کل کارتنها رو علاوه بر چسب طناب زدم...خیلی کمک میکنه به سالم موندن کارتنها و وسایل داخلش تو اثاث کشی

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

اگر داخل شهرى باشه و وقت داشته باشى مى تونى چند تا چند تا تو سبد يا كارتن كوچك بگذارى، لابه لاشون هم كهنه هاى آشپزخونه. با لباس موافق نيستم كه اگر بشكنه لباسهات هم خراب مى شه. بعد با ماشين ببرى بچينى سرجاشون تا روز اسباب كشى بزرگها رو ببرى.

اما خودم بيشتر وقتها اسباب كشى هام بين كشورى يا بين قاره ايه كه خيلى دنگ و فنگ داره. كارتنها بايد محكم باشن كه وقتى رو هم مى گذارن، زيرى ها له نشه. ترجيحا فقط براى وسايل بزرگت كارتن بزرگ بگير، بقيه رو متوسط بگير و براى كتابها كوچك. براى شكستنيها هم يا پلاستيك حبابدار كه چند جور داره و ريزهاش رو بايد چند لايه استفاده كنى، يا فوم با ضخامتهاى مختلف يا ابر استفاده كن و اگر روى هم قرار مى گيرند با مقوا بينشون حائل ايجاد كن كه با فشار وزن خرد نشه. اگر بسته هات خيلى سنگين شد ممكنه به تسمه يا طناب نياز داشته باشه ولى كارگرها اونها رو مثل دسته مى گيرن، بعد جعبه از محل فشار بريده مى شه و به اسبابها ممكنه آسيب برسه. مبلمان و و وسايل برقيت رو هم حسابى با ضربه گيرها بپوشون و اگر كارتنشون هست دورشون قرار بده. به نظر من روزنامه فقط وقتى خوبه كه چند لايه دور چيزى ببندى كه بسته بندى و ثابت بشه كه ضربه گير نيست. براى ضربه گير شدن بايد مچاله شون كنى كه حالت فنرى پيدا كنه.

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.