2777
2789

زایمان کردم مادرشوهرم زنجیر بدل اورد برای پسرم ک بعدچندماه متوجه شدم و به روش اوردم......

تو این ۶سال ک شاید دو بار تو خونه برا بچم جشن گرفتم و اومدن ۵۰تومن هدیه دادن و تاالان برام مهم نبود بخدا 

چندشب پیش بعدچندسال خانوادم و خالهام شام اومدن خونمون و بخاطر شرایط کارا همه باخودشون بود

ماهم برا بچه تولد گرفتیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بااینکه تعدادمون بالای ۳۰نفربود ،اما بازم پدر و مادر همسرمو دعوت کردم بخاطر تولد ،ک حضور داشته باشن ....

ماباهم همسایه دیوار به دیواریم و به من گفتن که حتما میایم

خب برای پسرکه طلانمیخرن احیانا نقره نبوده؟ 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

شام همسرم جوجه و کوبیده درست کرده بود ،کیکم خریدیم 

بعد خبر دادن ک ما نمیایم 

گفتم اوکی ،بااینحال شام و کیک براشون فرستادیم 

امروز اومد خونمون ،ب بچم گفت چقدر هدیه جمع کردی؟

بچم گفت نمیدونم

مادره منتظر بود من بگم ،منم چیزی نگفتم 

مجدد پرسید همه پول دادن؟

گفتم بله ،ادامه ندادم  

بعد به حالت طلبکارانه گفت خیلی خرج کردین 

واجب ک نبود 

من نگاش کردم 

مجدد تکرار کرد ۱۰تومن خرج کردی؟

در جوابش گفتم خرج خونه با مرد هست ،من آمار خرج کردناشو ندارم 

حالا چی شده؟از چیزی ناراحتید ؟؟

بعد به حالت طلبکارانه گفت خیلی خرج کردین واجب ک نبود من نگاش کردم مجدد تکرار کرد ۱۰تومن خرج کردی؟در ...

وای چقدر پر رو اشتباه کردی براش کوفت فرستادی دیده دو مدل غذاعه حساب کرده چقد خرج کردین

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده