2777
2789

به اون نفر قبلیه فکر میکیند؟

شوهرتون باعث شد فراموش کنید؟

اونو چک میکنید ؟حسرت نمیخورید ؟

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

حسرت چی اگه مرد بود الان همسر آدم بود

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گاهی به یادش میفتم

خیلی وقتا آدمها همدیگه رو واقعا دوس دارن ولی شرایط اجازه نمیده

هنوزم بعد از ده سال بهش فکر کنم بغضم میگیره

همسرم رو خیلی دوس دارم

ولی اون حس قشنگ و عمیق هرگز تکرار نشد

وقتی شوهرم با همه خوبی و بدی کنارمه برای ما اینقدر زحمت می‌کشه دیگه باید خیلی خر و نمک نشناس باشم به ...

شما قبلا عاشق کس دیگه بودی؟

مثلا وقتی با همسرتون بحثتون میشه یا مشکلی پیس میاد به اون فکر نمیکنی

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

شما قبلا عاشق کس دیگه بودی؟مثلا وقتی با همسرتون بحثتون میشه یا مشکلی پیس میاد به اون فکر نمیکنی

اره ولی بعد ازدواج عاشق شوهرم شدم نه با دعوا به کسی فکر نمیکنم از همه چی میفتم مثل افسرده ها میشم تنها کسی که حالمو خوب می‌کنه خود شوهرمه