2777
2789

چرا باید یکی بیاد توی زندگیه من تو غیر منتطظر ترین زمان ممکن

بعد چند سال بمونه

بعد عاشقش بشم

ولی مال من نباشه

ولی بره با یه نفر دیگه و من تا اخر عمر عذاب بکشم 

چرا واقا چه دلیلی میتونه داشته باشه

اگر قسمت و تقدیره چرا سر راهم قرار گرفت پس

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اون نخواسته و دوست داشتن یه طرفه بوده

من دیدم دو طرفه بوده و نشده

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

قانون کیهان میگه کسی ک میاد توی زندگیت ب ۳دلیله 

یا برا آموزش 

یا برا آزمایش 

یا برا عشق 

اگه بخاطر عشق باشع دیگه نمیره چون عشق بی نهایت هست ولی این نرفتن صرفا نرفتن فیزیکی نیس 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

تجربه/یه درسی رو بهت یاد میده که تا آخر عمر باهاته

چه درسی؟جز درد و رنج و به عالمه وقت رفته از سالای جوونیم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

چرا عذاب بکشی؟

هیچ آدمی تو زندگی ما موندگار نیستند حتا پدر و مادرمون

اونا بخاطر ی ماموریت وارد زندگی ما میشن 

انجام میدن و بعد میرند

میدونم وابسته میشه آدم بهشون ولی اگه از این دیدگاه نگاه کنی راحت تر کنار میایی 

ببین ماموریت اون آدم تو زندگیت چی بوده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

چرا عذاب بکشی؟

هیچ آدمی تو زندگی ما موندگار نیستند حتا پدر و مادرمون

اونا بخاطر ی ماموریت وارد زندگی ما میشن 

انجام میدن و بعد میرند

میدونم وابسته میشه آدم بهشون ولی اگه از این دیدگاه نگاه کنی راحت تر کنار میایی 

ببین ماموریت اون آدم تو زندگیت چی بوده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
چه درسی؟جز درد و رنج و به عالمه وقت رفته از سالای جوونیم

خاطرات و روزای قشنگی ک تجربه کردی و باهاش ساختی اونا رو هم در نظر بگیر.

از کجا معلوم اگه باهاش ازدواج میکردی باهاش خوشبخت میشدی؟

قانون کیهان میگه کسی ک میاد توی زندگیت ب ۳دلیله یا برا آموزش یا برا آزمایش یا برا عشق اگه بخاطر عشق ...

یعنی چی

یعنی ممکنه اون کنار یکی دیگه باشه و من تا همیشه عاشق بمونم؟

چون اون نخواسته و دوست داشتن یه طرفه بوده

خب چرا اومد پس چرا موند که چی بشه

یعنی چییعنی ممکنه اون کنار یکی دیگه باشه و من تا همیشه عاشق بمونم؟

ممکنه

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

ممکنه

همیشه از عشق یک طرفه متنفر بودم